Annonce
Slet

Kom med IN til lækkert shoppeevent i Magasin (lukket for tilmelding)

Få alt at vide om efterårets tendenser, mens du nyder noget godt til ganen, og tag en fin goodiebag med hjem. Tilmeld dig nu – der er et begrænset antal pladser.

Er du vild med mode og shopping, og har du lyst til at vide mere om efterårets tendenser og få hjælp til, hvad der klæder netop dig, må du ikke gå glip af IN og Magasins shoppeevent den 5. oktober i Magasin i Lyngby.

Til eventet kan du møde INs moderedaktør, Nanna Juulsgaard, som vil gennemgå efterårets og vinterens modetrends, og du kan opleve INs chefredaktør, Anne Axholm, som fortæller om sine egne erfaringer med Magasins Personlige Shoppere og interviewer en af dem på scenen.

Det danske brand Sand fortæller, hvordan de ser efterårets tendenser og fremviser udvalgte styles fra deres kollektion.

Som deltager har du mulighed for at stille spørgsmål, du møder Magasins Personlige Shoppere, og du kan shoppe løs i den nye flotte afdeling med mode til kvinder. Alt sammen mens du nyder lidt sødt til ganen og et glas bobler.

Du kan også være så heldig at vinde en tid med en Personlig Shopper og et gavekort til Magasin på 3.000 kr. – der udloddes to styk på aftenen.

Alle deltagere går hjem med en lækker goodiebag med masser af inspiration, snacks og et gavekort på 100 kr. til Magasin.

Konkurrence på dagen

Deltag i konkurrencen om en tid hos en Personlig Shopper og et gavekort på 3.000 kr., der kan bruges til en Personlig Shopper-session. Der trækkes to vindere sidst på aftenen.

Hvornår:
5. oktober kl. 17-19

Hvor:
Magasin Lyngby
Lyngby Hovedgade 43, 2800 Kongens Lyngby

Eventet koster 50 kr.

 

Læs mere om: