Slet

Kom og oplev en inspirerende aften i samarbejde med BITTE KAI RAND (AFSLUTTET)

Modetøjet fra BITTE KAI RAND har i mange årtier været en fast del af Modemagasinet INs sider. Derfor er det en stor fornøjelse for IN at invitere vores læsere til en eksklusiv aften i selskab med BITTE KAI RAND i hjertet af det charmerende København.

BITTE KAI RAND x IN 

INs moderedaktør, Line Givskov, deler ud af sin årelange insider-viden, giver tips & tricks til netop din stil og fortæller om modens nyeste trends.

Line Givskov viser dig også konkret, hvordan BITTE KAI RANDs unikke design og print giver dig mulighed for at skabe din helt egen stil, som kun gør din personlighed endnu mere interessant! Du vil også få indsigt i tankerne bag den nye BITTE KAI RAND-kollektion og få historien bag brandet.

Tag din veninde under armen og kom til en hyggelig aften i selskab med IN og BITTE KAI RAND. Men skynd dig med tilmeldingen, for der er et begrænset antal pladser!

Tilmelding er gratis.

IN og BITTE KAI RAND ser frem til at byde dig velkommen til en aften med dejlige overraskelser og sjove konkurrencer.

Vi serverer ”bobler” og lidt til ganen, og du kommer ikke til at gå tomhændet hjem. Der er skønne goodiebags til alle deltagere.

LÆS OGSÅ: Bitte Kai Rand: ’Mere overflod og frækhed, tak’
 

Vi glæder os!

HVOR: BITTE KAI RAND, Pilestræde 26, 1112 København K

DATO: 17. marts 2016

TID: Kl. 17.30-20.00

TILMELDING: Det er gratis at deltage. Tilmelding kan ske enten direkte til butikken i Pilestræde eller via mail [email protected].

Tilmeldingsfrist er mandag den 14. marts 2016

Der er et begrænset antal pladser, så tilmelding sker efter ”først til mølle”-princippet.

 

Læs mere om: