Slet

Kom til eksklusiv shoppeaften hos DAY Birger ET Mikkelsen (AFSLUTTET)

Kom med IN til shoppeaften hos DAY, hvor du kan shoppe udvalgte styles med 20% rabat, og møde INs moderedaktør Cecilie, samt DAYs designer Rikke Wienmann Mai

Mød designeren bag DAY, Rikke Wienmann Mai, der fortæller om tankerne bag den nye kollektion, og hør med, når IN s moderedaktør, Cecilie Foo, inspirerer til styling af sommerens trends og Day-styles. Hele aftenen er der 20 % på udvalgte styles og op til 50 % på pelse fra Day Loves Kopenhagen Fur, og vi byder på et glas champagne og lækkerier fra Summerbird.

Vær også med i konkurrencen om 2 gavekort a 1000 kr. til DAY. Få en lækker goodiebag med hjem med tørklæde og halskæde fra Day og håndcreme fra Balance Me til en samlet værdi á 900 kr.

Rikke Wienmann Mai, der fortæller om tankerne bag den nye kollektion, og hør med, når inspirerer til styling af sommerens trends og Day-styles. Hele aftenen er der og op til fra Day Loves Kopenhagen Fur, og vi byder på et glas champagne og lækkerier fra Summerbird.Vær også med i Få en med hjem med tørklæde og halskæde fra Day og håndcreme fra Balance Me til en samlet værdi á 900 kr.

TID: Torsdag den 22. maj kl. 18-20
STED: Day Flagshipstore, Pilestræde 16, 1112 København K

PRIS 120 kr. ekskl. gebyr - TILMELD DIG HER

Læs mere om: