Slet

Kom til pelsaften (afsluttet)

Birger Christensens familiehistorie handler rigtig meget om pels og kan føres helt tilbage til 1869. Kom med IN på besøg i pelshuset og se, hvordan de flotte pelse bliver skabt.

Tilblivelsesprocessen for en pels begynder med udvælgelsen af de ypperste skind, ofte fra Kopenhagen Fur.

Bag om pelsen
Husets designer Christina Frycklund er næste led i fødekæden, og med sin ekspertise tager hun i sine design udgangspunkt i de pågældende skindtyper. Når hun har fældet de nye pelsdesign ned på papir, forvandler buntmageren med gedigent håndarbejde tegningerne til skønne pelse i værkstedet. Lyder det interessant, så tag med til en herlig aften i Birger Christensen, hvor du får mulighed for at shoppe og lære mere om pelsproduktion.

Modeopvisning og gode råd
Jens Birger Christensen, der i dag driver pelshuset, byder velkommen til en aften med modeopvisning med vinterens pelse og et besøg i buntmagerværkstedet. Samtidig er der mulighed for at prøve og købe de skønne pelse samt internationale mærkevarer som Prada, Miu Miu, Fendi og Dolce & Gabbana. INs moderedaktører Ylva Westberg og Lise Lotte Asmussen giver gode råd og vejledning. Der bydes undervejs på lidt let at spise og drikke.
 

Hvornår: den 13. november kl. 18.30-ca. 20.30.

Hvor: Birger Christensen, Østergade 38, København.

Pris: 175 kr. som du får refunderet ved eventuelt køb. Indbetal beløbet til Den Danske Bank, reg.nr. 9541, kontonr. 5003555, mærket INs pelsaften. Din tilmelding er gyldig, når din indbetaling er registreret.

Tilmelding: Send en mail til [email protected] med navn og adresse. Mailen skal mærkes INs pelsaften.

Læs også: "Køb den rigtige pels"

Læs mere om: