Slet

Kom til skønhedsevent i Aarhus med IN, Rønsbøl og Cutis Cosmetics (AFSLUTTET)

Skal du med når vi i juni måned afholder et formidabelt event i Aarhus? Læs mere og tilmeld dig her!

Kom med IN til stort beautyevent på Hotel Royal i Aarhus. Her kan du opleve Anna Greta Gretarsdottir fra Rønsbøl Skin Care, som fortæller om deres nye hudplejeprodukter, samt hudlæge Ulla Søderberg fra Cutis Cosmetics, der viser livebehandling med Juvéderm - en filler, der revitaliserer, løfter og markerer ansigtet. Mød også Annette Bergstrøm fra Allergan, der fortæller om Juvéderm og Botox, og hvad de kan gøre for dit ansigt, samt INs skønhedsredaktør Silke Grane, der giver gode tips til din hud. Der vil være mulighed for at få individuel rådgivning om behandlinger samt gode råd til hudpleje, og der er selvfølgelig god tid til at stille spørgsmål undervejs.

Lækker goodiebag til alle deltagere med et gavekort fra Cutis Cosmetics på 500 kr. til deres filler-behandlinger, et produkt fra Rønsbøl Skin Care og en voucher på 20 % til køb på onlineshoppen ronsbol.com samt det sidste nye IN (de første 20 tilmeldte får yderligere et luksusprodukt fra Lumixyl). Værdi i alt 700 kr.

HVORNÅR: 18. juni klokken 18:00
HVOR: Hotel Royal, Store Torv 4, Aarhus
PRIS: 150 kr. Ekskl. gebyr.

Værdi i alt 700 kr.HVORNÅR: 18. juni klokken 18:00HVOR: Hotel Royal, Store Torv 4, AarhusPRIS: 150 kr. Ekskl. gebyr.Tilmeld dig eventet