Se billederne: Skøn aften med Estée Lauder

Slet

Læseraften: Skøn med Estée Lauder (afsluttet)

INs læsere var inviteret til en aften i skønhedens tegn. Se billederne fra den festlige aften her

Der var rig mulighed for at spørge om alt det, man undrer sig over i sin jagt på flot hud, da Estée Lauder torsdag inviterede INs læsere på en aften i skønhedens tegn.

Hvad er egentlig forskellen på et serum og en creme? Hvordan er det lige med indbygget solbeskyttelse i cremer? Og hjælper de forskellige kosttilskud egentlig på din hud?

INs chefredaktør, Trine Nygaard, styrede et skarpt ekspertpanel, da Estée Lauder inviterede til læseraften i Magasin på Kongens Nytorv torsdag aften. Her blev Estée Lauders nordiske uddannelsechef, Jan Lago, ledende overlæge på hud- og allergiafdelingen på Gentofte Hospital, Claus Zacharia, og INs egen skønhedsredaktør, Silke Grane, udfordret med masser af gode spørgsmål fra INs mange læsere.

Det amerikanske kosmetikfirma har netop lanceret en ny udgave af deres legendariske brune serumflaske.

Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II er navnet på det forbedrede produkt, der især har fokus på skaderne ved manglende søvn.

"Den kan ikke love dig en god nattesøvn, men den kan få dig til at se ud som om, at du har fået en," fortalte Jan Lago fra Estée Lauder til et opmærksomt publikum.

Lyttet opmærksomt og strækket nakke blev der også, da han viste, hvordan man med fordel kan komme lidt serum i sin blush eller concealer, når man lægger sin morgen-makeup.

Fangede man ikke alle de mange tricks og råd, var der rig mulighed for at få det genopfrisket. Efter oplægget og spørgerunden stod hele otte af Estee Lauders bedste medarbejdere klar i det tilstødende rum med paletten fuld af Estée Lauder-produkter. Her kunne hver og en af INs læsere få lov til at sætte sig op på skamlen og få afprøvet netop de produkter, der passede til dem og deres behov.

Imens man ventede på, at det blev ens tur, kunne man drikke et glas champagne eller smage på blandt andet de lækre asparges med parmaskinke og delikate flødeboller, der blev serveret.

Blev man vild med Estée Lauders produkter, gav Magasin 15% i rabat eksklusivt for INs læsere.

Desuden fik alle en goodibag med en flaske Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II på hele 30 ml, det nye flotte nummer af IN, der først kommer på gaden 22. august og chokolade fra Summerbird.

Vi siger tak for en rigtig dejlig aften, og vi håber, at I hyggede jer og fik svar på jeres spørgsmål.

Psst: Kom du ikke med til læseraftenen hos Estée Lauder, men er blevet nysgerrig efter at prøve Estée Lauders Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II, kan vi afsløre, at der er en prøve med i vores september-nummer.

Læs mere om: