Deltag i INs konkurrence om en luksus-cykel fra Kildemoes
Slet

Månedens konkurrence: Vind en cykel fra Kildemoes (afsluttet)

Deltag i INs konkurrence om en luksus-cykel fra Kildemoes

Kildemoes Bike Couture er navnet på Kildemoes' nye kollektion af cykler - skabt til mode- og kvalitetsbevidste kvinder med fokus på design, ergonomi og tidens trends. Cyklerne findes i tre forskellige modeller; den klassiske damecykel Graceful, citybiken Glam og sportscyklen Chik med det enkle udtryk. Alle er de unikt designet til denne kollektion. Hvor Graceful har fokus på komfort, er Glam og Chik designet til en optimal kørestilling. Ergonomien er forbedret i alle stel. Siddevinklen er justeret på Glam og Chik, så rygsøjlen udsættes for mindre belastning, mens Graceful har fået et lettere stel og en god indstigningshøjde. Cyklernes visuelle identitet er skabt af designer Charlotte Skak, som har lagt vægt på, at cyklerne skal være feminine, sexede og 'oldschool' kombineret med high tech komfort.

Det kan du vinde

To læsere har hver mulighed for at vinde en cykel fra Kildemoes BikeCouture, og du bestemmer selv, om du vil have en Graceful, Glam eller Chik. Hver af de tre modeller findes i to forskellige farver og har en værdi af op til 5.499 kr.

OBS: Konkurrencen er afsluttet.
 

SMS & vind

For at være med i konkurrencen skal du svare rigtigt på følgende spørgsmål og sende dit svar på en sms.

Hvor mange forskellige modeller findes Kildemoes Bike Couture cyklerne i?

A: 3 B: 1

Skriv teksten INK KIL A eller INK KIL B - alt efter hvad du mener, svaret er, og send din sms til 1266.

Svarfristen er 17.04.2013. Pris: 12 kr. + alm. trafiktakst. 14 dages fortrydelsesret. Tjenesten udbydes af Aller Media, Havneholmen 33, 1561 København V, 70 20 75 92 (support alle hverdage 13-16). For at deltage skal man være 18 år.

 

Læs mere om: