Slet

Mad & Bolig fejrer 25-års jubilæum med lækre kager og inspirerende boliger

Det nye nummer af Mad & Bolig er denne gang fyldt med elegant opbevaring, genopståede møbelklassikere, opskrifter med rug og fisk og selvfølgelig smukke kager. Og så fejrer vi 25-års jubilæum.

Når du åbner dette nummer af Mad & Bolig, tager vi sig med inden for i tre smukke hjem i København og Milano. Der er masser af sund inspiration at hente i opskrifterne med fisk og rug, og kagerne med rødder i USA skal nok stille den søde sult.

SE NOGLE AF SIDERNE FRA DET NYE MAGASIN NEDERST I ARTIKLEN!

Franske farver i Milano
Med franske farver, kunst og grønne planter har ejerne af herskabslejligheden i Milano skabt en stilfuld og meget harmonisk bolig. Kom med indenfor!

Rug - den mørke viking 
Rug er en ukuelig indvandrer, der begyndte sit liv i Skandinavien som ukrudt, men er endt som et stykke skiveskåret dansk selvforståelse. Du får 5 opskrifter på bl.a. øllebrød, rugpizza og vaniljeis med kandiserede rugkerner og æbler.

Balance i bylejligheden 
Tag med ind i denne nyindrettede bylejlighed på Østerbro, hvor der er en fin balance mellem antikviteter, loppefund og nye designmøbler.

Kager Stars & Stripes-style 
Twin Peaks-cherry pie, vaniljetærte pyntet med Stars & Stripes og creamcheese-topping the American way. Tag en bid eller flere af de søde sager, der smager lidt af USA.

25 år

25 år med Mad & Bolig - det har været skønt og der er sket meget på 25 år. Vi har samlet nogle af de mange forsider, der har været gennem tiderne i denne lille video:

I fiskens tegn
Fisk er godt, og fisk tit og ofte er endnu bedre. Så hvorfor ikke gøre sundhed til en fest? Fisk og skaldyr på tallerkenen er noget nær en kærlighedserklæring til de små grå.

Tag med til Indiens grønne lagune
Et fransk par gjorde det, mange kun tør drømme om. De realiserede deres drøm om et tilbagelænet liv i et paradisisk hjørne af verden, men vejen dertil var meget lang...

SE BILLEDER FRA MAGASINET I GALLERIET HERUNDER!
 

Mad & Bolig nr. 3 2016

 

 

Læs mere om: