Slet

Mad & Bolig nr. 1 - det bedste i det nye år

Mad & Bolig tager hul på det nye år - du får bl.a. boligtrends for 2016, smukke boligreportager, søde og smukke kager til januar, lækker gæstemenu og interview med stjernedesigner Tom Dixon.

Det nye år ligger lige rundt om hjørnet, og når du køber det nye nummer af Mad & Bolig, kommer du godt i gang med det. Du kan skyde det nye år ind med en lækker gæstemenu, blive opdateret på boligtrends for 2016 og selvfølgelig som altid se masser af inspirerende boligreportager. 

Herskabslejlighed med kunst og lys

Kom med inden for i herskabslejligheden på Frederiksberg, hvor familien kan trække sig tilbage fra en hektisk hverdag i de smukke rum med masser af kunst på væggene i de lyse rum.

Trends 2016

Hvilke tendenser kommer til at præge vores hjem og madvaner i det nye år? Det får du trendforskeren og madmandens bud på!

Grøn januar på kagefronten

Januar kan være meget grå, og så kan man nemt trænge til en bid af noget sødt og grønt, som varsler sol og forår. Du får seks søde opskrifter fra Maja Ambeck Vase. 

Torsken og dens fætre

Det er lige nu, de lyse fisk torsk, kuller og kulmule er bedst. Servér dem sammen med sæsonens gode råvarer som grønkål og græskar eller i en cremet kartoffel-porre-suppe.

Tom Dixon - designer ved et tilfælde

Et styrt på motorcykel banede vejen for designer Tom Dixon. I dag er hans brand et af de mest betydningsfulde på den internationale designscene. Læs om hans historie og tankerne bag hans design.

Smuk og smagfuld gæstemenu

Til årets sidste festaften eller hvis du har lyst til at forkæle dine gæster ekstra meget. Lav en skøn menu med råmarineret laks, oksemørbrad og chokolade i tre forklædninger. 

SE BILLEDER FRA DET NYE MAD & BOLIG I GALLERIET HERUNDER!

Mad & Bolig nr. 1 2016

Læs mere om: