Slet

Mad & Bolig nr. 11, 2011

Det nye Mad & Bolig udkommer d. 20. oktober.

Få opskriften på en gåsemiddag fra Sydsverige, hvor Mortensaften er et gastronomisk højdepunkt.

Se det krogede og charmerende bjælkehus, som så småt er pyntet op til juleforberedelserne.

Levende lys er med til at gøre efterårsdagene indenfor til noget særligt, som vi kan glæde os til. Vi guider dig til de flotteste måder at indrette på med levende lys.

Vi har et stort TEMA om køkkenindretning - se de mange muligheder og lad dig inspirere af nye tendenser og gode fif.

Det er snart Thanksgiving og vi giver dig opskriften, så du kan lave den helt perfekte amerikanske kalkun med det hele.

Konditor Nikolaos Strangas er en konditor med sin helt egen stil - vi har bedt ham om at tage forskud på årets juleknas.

Få de nye trends og tendenser, masser af lækre madopskrifter, inspiration til boligindretning og meget, meget mere.

Læs mere om: