Slet

Mad & Bolig nr. 11 - julens gode sager

Inden længe er det tid til julepynt og julefrokoster, og i det nye Mad & Bolig finder du masser af inspiration til lige netop det. Julepynten, adventskransen, de lækre søde sager og selvfølgelig lidt anderledes ideer til julefrokosten. Få en smagsprøve på magasinet her!

Julen kan udformes på mange måder - både hvad angår pynt, mad og de søde sager. I Mad & Boligs julenummer kan du få inspiration til det hele og pynte op og lave mad, så det passer præcis til dig og din bolig.

Blomsterdesignerens adventskranse

Gør blomsterdesigneren kunsten efter, når du laver din adventskrans - det er slet ikke så svært. Lav for eksempel en krans af kanelstænger eller minipotter med sølvblade.  

På besøg i tre juleboliger

Skal julepynten emme af nordic noir, fransk vintage eller grafisk kant? Få inspiration, når vi besøger tre boliger, som er pyntet til jul på meget forskellige måder. 

Grønt i boligen

Botanik og transparens er kodeordene i en af tidens største trends. Få inspiration til det grønne i indretningen.

De bedste julekager

Julens søde sager må gerne overraske lidt i smagen. Lav dem med dadler og kanel, ingefær og karamel og chokolade og salt.

Julefrokost Rockabilly style

Lav en anderledes menu til årets julefrokost, og overrask gæsterne med rockabilly-tema: Frikadeller med hjemmelavede fritter og grønkålschips, karrysild i rugklapper, hotdogs med rejer og mini-flæskestegssandwich. 

Sammen med dette nummer af Mad & Bolig får du også Mad & Bolig Gourmet og rejsemagasinet WHERE2GO!

Få en smagsprøve på magasinet i galleriet herunder:

Mad & Bolig nr. 11 - julens gode sager

Læs mere om: