Slet

Mad & Bolig nr. 12 - gaver, mad og juleindretning

I det nye nummer af Mad & Bolig får du alt, hvad der hører julen til. Vi har sørget for julemiddagen, gaveguiden, borddækningen og smukke boligreportager, der kan inspirere til din julepyntning af boligen. Få et smugkig på magasinet her!

Der er meget at tænke på i julen - der skal findes julepynt og pyntes op, der skal laves kranse, konfekt og julemiddag. Borddækningen skal være på plads og ikke mindst skal der købes gaver til familie og venner. I det nye Mad & Bolig får du inspiration til det hele!

Stråtækt idyl med faste traditioner

Kom med inden for i en bolig, hvor juletraditionerne altid bliver holdt i hævd. Her går gammelt og nyt og rustikt og enkelt hånd i hånd på den meget gennemførte måde. 

Julegave-guiden 2015

Det bedste er at give gaver, som passer lige præcis til den, der skal have den. Men alle har vist prøvet at stå desperat i Magasin fem minutter i juleaften... Vær på forkant med vores julegave-guide, hvor du får masser af gode gaveideer til designelskeren og gourmeten.

Dæk det smukkeste julebord

Tre designere viser dig, hvordan deres egne juleborde ser ud juleaften. Det bliver til tre forskellige looks, og det er selvfølgelig tilladt at blande de tre og lave dit helt eget julebord.

Julekonfekt med karamel

Karamel er fantastisk med sine mange forskellige talenter: blød, hård, flydende eller knasende. Karamel gør sig rigtig godt sammen med julekonfekten, og du får seks lækre opskrifter.

Lav en krans til julen

En krans kan bruges på døren, på gaven, i vinduet eller på juletræet, og du kan nemt lave en smuk en af slagsen selv.

SE NOGLE AF SIDERNE FRA DET NYE MAGASIN I GALLERIET HERUNDER!

Mad & Bolig nr. 12

Læs mere om: