Slet

Mad & Bolig nr. 2 - møbler, badeværelser, farver og italiensk mad

I det nye nummer af Mad & Bolig får du 53 ideer til badeværelset, multifunktionelle møbler og indretning med farver. Du får også inspiration til at bruge bananer på nye måder og en dejlig bid af det italienske og japanske køkken.

Det nye år er i fuld gang, og du har sikkert allerede kigget på nye trends og har masser af ideer til, hvad der skal ske hjemme hos dig i løbet af 2016. Måske skal du have nye møbler, nyt til badeværelset eller nye farver. Det og meget mere får du masser af god inspiration til i det nye magasin. Du får også en lækker italiensk gæstemenu med et strejf af forår!

På besøg i 'Hjem du Nord'
Den nordiske stil er rykket mod syd, og vi nordboere er begyndt at se sydpå. Det er blevet til sin egen version, og du kan se, hvordan den ser ud, når den møder Köln.

Ryk ind i samtale-badeværelset 
Nutidens største luksus er tid til os selv og hinanden. Vi skræddersyr rummene, så vi kan udnytte hvert øjeblik - det gælder også badeværelset. Få inspiration til det lille, medium og store badeværelse!

Gå bananas i køkkenet
Bananen kan meget mere, end du måske lige går og tror. Brug den som kartoffel, smagsgiver eller til at give en cremet konsistens. Du får 6 overraskende opskrifter med bananer.

Indendørs møbel-multitasking
Møbler og andre ting vi omgiver os med, må gerne være multifunktionelle og praktiske. Møbler der kan multitaske er ikke bare smarte, men også trendy.

Møbelhistorie på slottet
Knud Erik Hansen er direktør for Carl Hansen & Søn og bor på en gammel herregård på Fyn. Kom med indenfor, hvor både de smukke bygninger og møbler emmer af historie.

Din stil sladrer
Vintage, etno, art deco eller urban living - den stil, der præger dit hjem, siger en masse om dig. Hør, hvad trendeksperterne siger om din stil og type! Kan du mon genkende dig selv? 

SE NOGLE AF BILLEDERNE FRA DET NYE MAGASIN I GALLERIET HERUNDER!

Mad & Bolig nr. 2 - møbler, badeværelser, farver og italiensk mad