Slet

MAD-TV: Sådan laver du blødende chokoladekage

Se her i en video, hvordan du nemt selv kan lave en italiensk, blødende chokoladekage.

Opskrift

 

på blødende chokoladekage
(8 stk)
 

4 æg
125g sukker
80g hvedemel
1 tsk bagepulver
300g mørk chokolade
125g smør
8 små forme

Evt. vanilleis

- Smelt smør og chokolade i et vandbad.
- Pisk æggene sammen og tilsæt så smør og chokolade
- Smør formene med lidt smeltet smør. Børst lidt mel på.
- Fyld formene og bag dem i ovnen i 15-20 minutter ved 200 grader.
- Tag de bagte kager ud af formen og server evt. med lidt vanilleis
 

Mette Blomsterberg opskrifter:

Mette Blomsterberg CITRONSPECIER

Mette Blomsterberg CITRONTÆRTE

Mette Blomsterberg COCO-GINGERS

Mette Blomsterberg JULEKRANSEKAGE

Mette Blomsterberg KANELTRØFLER

Mette Blomsterberg LEMON CURD TÆRTE

Mette Blomsterberg NAPOLEONSHATTE

Mette Blomsterberg PECANTÆRTE

Mette Blomsterberg PISTACIE-KARAMELLER

Mette Blomsterberg RABARBER-CUPCAKES

Mette Blomsterberg VALNØDDE-CUPCAKES

Mette Blomsterberg VANILJEKRANSE

Mette Blomsterberg NOUGATTOPPE

Mette Blomsterberg FUDGE