Slet

MAD-TV: Sådan laver du fyldte tomater

Se her i en video, hvordan du nemt selv kan lave fyldte tomater med smag af Toscana.

Se mange flere videoer fra Toscana:

Sådan laver du saltimbocca


Sådan laver du limoncello


Smag Toscana

Mad & Bolig har været en tur i Toscana og har fantastiske videoer med hjem til dig, så DU også kan smage på den skønne egn.


Opskriften her er fra "Smag Toscana", hvor kokken Ryan Hanley laver madlavningskurser i en skøn villa i Toscana. Du kan selv komme på madlavningskursus hos Ryan.

>>Læs mere om Smag Toscana

>>Se mange flere videoer fra Smag Toscana her


Opskrift

Tomater med fyld:
8 store tomater
120g parboiled ris
1 hakket fed hvidløg
1 lille håndfuld hakket persille
Tørret oregano
8 spsk. olivenolie
Salt og peber

Bund af porrer og pancetta:
2 porrer
100 g pancetta (eller bacon)
1 tsk smør
2 dl fløde
Salt og peber

  • Skær toppen af tomaten og gem den
  • Brug en ske til at tage tomatkødet ud, uden at ødelægge tomaten, krydder let med salt og peber, stilles på hovedet så væsken løber fra
  • Tomat kødet blendes med en håndblender og tilsættes ris, persille, oregano, hvidløg, olien samt salt og peber, lad marinerer en time
  • Hak oliven og put det i tomaterne sammen med risblandingen og læg låget på
  • Bag i oven i ca. 40 min. ved 180 grader
  • Skær porrer i tynde skiver
  • Lad porrer stå i vand i minds 10 min.
  • Kog porrerne i 10 min.
  • Steg pancetta imens.
  • Når pancetta er gyldenbrunt kommer du de kogte porrer på panden med 1 tsk smør
  • Tag panden af blusset.
  • Når tomaterne er færdige serveres de oven på porreblandingen.


Læs mere om: