Slet

MAD-TV: Sådan laver du risotto med porcini-svampe

Se her i en video, hvordan du nemt selv kan lave risotto med de lækre porcini-svampe.

Se flere videoer fra Toscana:

Sådan laver du fyldte tomater


Sådan laver du ravioli


Smag Toscana

Mad & Bolig har været en tur i Toscana og har fantastiske videoer med hjem til dig, så DU også kan smage på den skønne egn.


Opskriften her er fra "Smag Toscana", hvor kokken Ryan Hanley laver madlavningskurser i en skøn villa i Toscana. Du kan selv komme på madlavningskursus hos Ryan.

>>Læs mere om Smag Toscana

>>Se mange flere videoer fra Smag Toscana her


Opskrift

(3-4 personer)
200 g porcini-svampe (du kan også bruge andre svampe)
4 fed hvidløg
1 spsk hakket spearmint (eller mynte)
200g risotto ris
½ stort hakket løg
3 spsk. olivenolie
1 l bouillon
½ kop hvid vin
1½ håndfulde revet parmesan
1 spsk smør

- Rens porcinisvampene
- Skær svampene i stykker
- Hak hvidløg
- Sauter svampe og hvidløg på en pande med olivenolie og krydder med salt og peber.
- Hak spearmint (eller mynte) og put det på panden med svampe og hvidløg
- Steg i yderligere 10 minutter og tag panden af blusset.

- Steg løg i olivenolie i en dyb pande.
- Tilsæt vin og reducerer
- Tilsæt noget af bouillon så risene er næsten dækket
- Rør indimellem. Når bouillon er absorberet, tilføj resten af bouillon og kog i yderligere 5 min
- Kom blanding med poccinisvampe og hvidløg i risottoen.
- Tilsæt smør og parmesan
- Server på en tallerken og drys med parmesan

Læs mere om: