Slet

Mød IN’s Silke Grane til Clinique Grand Opening i Magasin (afsluttet)

Den 1. juli har du chancen for at få gode hudplejeråd fra IN’s skønhedsredaktør Silke Grane, når Clinique åbner en ny, stor stand i Magasin, Kgs. Nytorv. Er du blandt de første 100, der booker en hudplejekonsultation, får du også en eksklusiv goodiebag

Den 1. juli åbner Clinique sin helt nye og store oplevelsescounter i Magasin, Kgs. Nytorv, hvor du fremover kan boltre dig i lækre produkter og få masser af hjælp til din hudpleje og makeup.

I den anledning giver IN og Clinique dig torsdag den 1. juli en unik mulighed for at tilbringe et par timer i selskab med IN's skønhedsredaktør Silke Grane og Cliniques hudplejekonsulenter til en snak om skønhed, hudpleje og makeup. Er du blandt de første 100, der booker en hudplejekonsultation om torsdagen eller dagene efter, kan du også glæde dig til at modtage en eksklusiv goodiebag.

Du kan booke en hudplejekonsultation ved at ringe til Clinique stand på tlf. 33 18 21 22

 

Goodiebag'en indeholder:
- Det nye nummer af IN
- Skræddersyet 3-trinshudplejesystem i rejsestørrelse (tilpasset den enkeltes hudtype)
- Skræddersyet Superdefense SPF 25 age defense moisturizer (7 ml.)
- Mini High Impact Mascara
- Different Lipstick Bronze Leaf

Et unikt oplevelsesunivers
Den nye Clinique-stand i Magasin er helt unik i Europa, og de hudplejekonsulenter, der er tilknyttet standen, vil stå parat med vejledning og information, hvis du skulle have brug for det. De har også mulighed for at gemme dine oplysninger i deres system, så du nemt kan finde de rette produkter næste gang, du besøger standen.

Har du svært ved at beslutte dig, introducerer Clinique bl.a. også en "teasebar", hvor interesserede kan sætte sig og eksperimentere med nye produkter.

Hvor:
Clinique-standen,
Magasin Kgs. Nytorv
Kongens Nytorv 13
1095 København K

Hvornår:
1. juli, kl. 15.00-19.00

Booking af hudplejekonsultation: 33 18 21 22
Der vil være mulighed for at booke en hudplejekonsultation fra om morgenen, torsdag den 1. juli. Booker du som én af de første 100, får du en goodiebag med lækre produkter fra Clinique.
 

IN's skønhedsredaktør, Silke Grane

Læs mere om: