Slet

IN møder læserne ”live” med stor succes | Se billederne

De nyeste modetrends, tips & tricks til flottere hår, smukkere hud og makeup – og smykker - skræddersyet til dig. Det var blot et udpluk af de mange workshops, som IN’s læsere fik serveret sammen med Baileys, køreture, sund mad og bobler i København.

Køb din billet til IN Live i Aarhus HER

Allerede en time før den officielle åbning af IN Live begyndte de første gæster at dukke op foran Bella Sky-hotellet i København under den blå himmel. De forventningsfulde deltagere i alle aldre blev snart lukket ind i det fristende shopping-område, som senere skulle blive hjertet af IN Live.

Her kunne gæsterne opleve smykker fra Mai Manniches JEWLSCPH, designertøj fra Munthe og få ny inspiration til lækkert løbetøj fra norske Kari Traa. Dermalogica stod for en ”facemapping” af hudens behov, Jane Iredale stillede op med en make-up-artister, der dagen lang fik pigerne til at gå nye veje fx sort øjenskygge blandet op med andre farver, så øjnene fik nyt liv. Men der var også gode tips til færre rynker og mere fugtglad hud fra Imedeen. Og Danmarks verdensberømte skobrand, Ecco, viste nye sider af sig selv - og skabte lange køer.

Hos ghd fik en stor del af de 300 gæster et nyt syn på deres eget hår-look. De fik glattet lokkerne eller fik nye krøller, som snoede sig smukt ned ad ryggen – og gjorde en kæmpe forskel. Hos Triumph fik gæsterne mulighed for at blive ”fittet” – målt uden på tøjet – så den rigtige størrelse blev fundet. 75 procent af alle kvinder slås med bh’er, hvor brysterne skvulper over, bider eller niver.

LÆS OGSÅ: INVITATION: IN live 2016 - en dag fyldt med inspiration, shopping og forkælelse

Indimellem shopping’en kunne gæsterne fornøje sig med Baileys fotoautomat – og lækre smagsprøver - hvor pigerne fik et sjovt fotominde med hjem til scrapbogen fra dagen – ofte iklædt sjove briller eller en kunstig papirmund.

Èn af INs læsere havde fået lov af sin mand til at købe ”én ting med hjem fra IN Live” – og dén fandt hun i løbet af dagen: En flot, stor hvid Mercedes, som hun straks lagde på Facebook og skrev ”se hvad det blev”. Få minutter senere ringede manden med besked om, at ”det skulle de måske lige tale om”, men han protesterede ikke. I det hele taget var der lang kø til prøveturene med de mange nye smarte Mercedes-biler – og der var mulighed for at låne en ung chauffør med til at køre den eksklusive bil.

Men IN Live bød på meget mere end shopping-fristelser og gode tilbud. På førstesalen var der workshops, hvor blandt andet Discovery Travel inspirerede til yoga-rejser, som kan forandre ens liv, hvis man er åben for det. INs modeekspert, Line Givskov, gav en indføring i forårets mest betydningsfulde trends – og skønhedsredaktør Silke Grane styrede på fornemste vis en workshop på scenen, hvor tilhørerne blev klogere på det bedste til deres hud og tips til at lægge den rette makeup.

”IN må aldrig holde op med at lave events som denne,” som én af gæsterne sagde, da hun strøg afsted med den fyldige goodiebag efter en dejlig begivenhedsrig dag med veninden. 

Se billederne fra IN Live i København i galleriet

IN Live 16 | København

Læs mere om: