Slet

Noma rykker til Japan

Verdens bedste Michelin-restaurant Noma har indrettet en midlertidig base på Mandarin Oriental, Tokyo, og de har taget Hans J. Wegners CH46-stole og specialfremstillede borde fra Carl Hansen & Søn med sig!

Det nordiske køkken er rykket til Japan og bagagen er proppet stilmæssigt med Wegners danske designklassiker CH46-stolen og de specialfremstillede Carl Hansen & Søn-borde. Frem til den 14. februar kan gæsterne på Nomas pop op-restaurant i Tokyo og lade sig forkæle med lokale råvarer tilberedt med inspiration fra det nordiske køkken, mens de kan sætte sig behageligt til rette i danske designmøbler, der afspejler Nomas lokale, bæredygtige, nordiske tilgang.

Læs også: Derfor er Noma verdens bedste restaurant

Idéen med at lave en pop-op restaurant i Tokyo er at afprøve Nomas filosofi på de råvarer, Japan byder på. Atmosfæren og integreringen af moderne, dansk æstetik fra restauranten i København er flyttet med, så gæsterne får en visuel og sanselig helhedsoplevelse, der rimer på Norden.

Dansk design i Noma

Carl Hansen & Søn har fremstillet stolene til Noma Japan af træ fra mere end 200 år gamle egetræer fra bæredygtige danske skove og anvendte en sortlakeret finish for at give stolene et moderne udtryk. Sædet, der består af papirgarn i natur – håndvævet af dygtige danske håndværkere – forstærker stolens æstetik og komfort. Sæderne med hynder i sort læder er designet specielt til restauranten med henblik på at fremme komforten og eksklusiviteten – det samme er de sortlakerede spiseborde, der er med til at fuldende oplevelsen.

Prøv en Michelin-flødebolle - du finder opskriften her!

Menuen på Noma Japan byder på en kombination af japanske og danske madtraditioner i en eksotisk og avanceret udgave, hvor der er eksperimenteret med årstidens lokale råvarer. Med Nomas passion for naturlige råvarer af høj kvalitet og for det nordiske køkken og med Wegners passion for tidløst design og naturmaterialer, er der skabt en nordisk base og kulinarisk eventyr i Japan.

BLIV OPDATERET PÅ GOURMET-TENDENSER OG DESIGN I VERDENSKLASSE I MAD & BOLIG!

Når Noma vender tilbage til København, vil mange af artiklerne fra pop-op restauranten i Japan komme til salg i en særlig Noma Tokyo-webshop – blandt andet glas, tallerkner, bestik og Carl Hansen & Søns special edition CH46-stole med læderhynder og specialfremstillede borde.

Vil du på Michelin-restautant? Følg guiden her!