Slet

Ny smuk bog: Indret dig kongeligt

Få inspiration til at skabe en kongelig atmosfære i dit eget hjem. Vi giver dig et smugkig i den nye bog, der giver dig nemme og smukke tips til, hvordan du indretter dig som en kongelig!

Indret dig kongeligt er en ny bog, der går tæt på de kongelige gemakker og viser, hvor let og enkelt man kan skabe en kongelig atmosfære i sit eget hjem.

KONGELIG STIL I EGET HJEM

I sagens natur er de færreste vokset op på et vidunderligt slot, et romantisk gods eller en smuk herregård. Derimod bor de fleste af os nok lidt mere beskedent: I en lejlighed, et parcelhus, en villa eller måske på en gammel gård. Men det forhindrer os ikke i at indsnuse den kongelige atmosfære fra landets prægtigste, historiske boliger, få ideer derfra og indrette vores hjem med kongelig stil – på en overkommelig og smagfuld måde.

Læs også: Blomster i antikke rammer

NY BOG PÅ GADEN

I den nye bog – Indret dig kongeligt – går BILLED-BLADET og Antik&Auktion tæt på de kongelige gemakker. Vi har kigget på stil, farver, kunst og kunsthåndværk. Vi viser nips, porcelæn, sølv, glas og vidunderlige blomster. Hvordan indretter de kongelige sig? Hvad fungerer, hvordan opstår magien, og hvordan kan man – selv på en brøkdel af slottenes kvadratmeter – fange storheden og skønheden og let og enkelt skabe en kongelig atmosfære i sit eget hjem? Det fortæller vi om i denne nye bog.

Inspiration: Tips til at få vurderet dine antikviteter

HER KAN DU KØBE BOGEN

Bogen Indret dig kongeligt er på 150 sider og er i butikkerne fra mandag den 27. april. Den kan købes i KVICKLY, DAGLIBRUGSEN, SUPERBRUGSEN, BILKA, FØTEX, SUPERBEST OG EUROSPAR for kun 149 kr.

Vi giver dig en forsmag på bogen - kig med i galleriet herunder!

Indret dig kongeligt

Få spændende artikler om antik, design, retro og kunst direkte i postkassen med et abonnement på Antik & Auktion