Slet

Nyt IN | Det nyeste november-nummer!

Du fortjener det bedste! Du giver så meget til andre omkring dig, så nu er det din tur til at blive forkælet fra inderst til yderst. Og det kan du med den nye udgave af IN. Fra sensuelt, blødt og elegant lingeri, som er sexet på en ny måde; til sundhedstips, eksklusive parfumer og makeup. Efterårssæsonen er i fuld gang: vi drømmer om slå om-kjoler, velourstøvler og klassiske skjorter, og så vender fløjsbukserne tilbage! IN dykker ned i internationale tendenser, som kan give din garderobe et moderne twist. Se, hvordan du kan bruge sølv, lak og blomster – også uden at gå ’all in’. Det nye IN er på gaden d. 12. oktober.

Kunsten at klæde sig afslappet

USA oplever dette efterår voldsomme orkaner, Harvey og Irma, som slår alle historiske rekorder for stigende vandmasser og væltende vindstyrker.

Det var dog ikke kun de store naturødelæggelser, som trak overskrifter. Det gjorde USA’s førstedame, Melania Trump, også, da hun gik ombord Air Force One iført sorte Manolo Blahnik-stiletter, som er svære at gå i for de fleste, grøn nylon-bomberjakke og Ray-Bans, inden turen gik til Texas for at bese de fysiske skader efter Harvey-orkanen.

Internettet og Instagram kogte af raseri imod førstedamens manglende situationsfornemmelse: ‘Altid mode før tragedier’. ‘Tror hun, der var modeuge i Texas?’, lød nogle af kommentarerne.

Da Melania Trump gik ned ad flytrappen i Texas, havde hun dog skiftet til hvide Stan Smith-sko fra Adidas, en sprød hvid skjorte og baseballkasket med FLOTUS-påskrift (First Lady Of The US). Kort tid efter vendte Melania Trump tilbage – denne gang til de katastroferamte familier med kasket med et Texas-logo og en denimskjorte.

LÆS OGSÅ: IN søger 1-2 digitalpraktikanter - jan/feb 2018

Da præsident Trump kort tid efter holdt pressemøde om Irmas ødelæggelser, den næste orkan i rækken, stod Melania Trump klædt i en moderigtig Calvin Klein-skjorte, briller med spejlrefleks, Hermès-taske og flade sko. De høje stiletter har ellers været Melania Trumps varemærke, siden hun blev USA’s førstedame i januar.

Der kan siges for og imod hendes opfattelse af arbejdstøj, men tøjet afspejler hendes personlighed. Desværre viser den ophedede debat, hvordan kvinders påklædning stadigvæk bliver gransket mere nøje under lup end mænds – og hvordan kommentarerne også hurtigt ender som en moderne heksejagt.

Og vi kvinder skal spørge os selv, om vi måske er de værste til det?

Eks-statsminister Helle Thorning Schmidt har også oplevet i sin regeringstid – og andre kvindelige politikere med hende – hvordan tøjstil fyldte meget i medierne. På den måde har tiden og holdningerne ikke rykket sig en centimeter, siden den unge politiker Lene Bro i 1971 blev hængt ud i offentligheden for upassende påklædning, fordi hun bar korte shorts, maxi-cardigan og lange hvide støvler på Christiansborg.

Mændene gør det nemmere for sig selv. Da mode-, tech- og investorgiganter holdt topmøde i sommer i Idaho, hed dresscoden ‘ydmyg’ og ‘afslappet’. Alle mænd, uden undtagelse, mødte op i T-shirt eller polo med en hættetrøje eller fleecetrøje over – uanset om de kom fra Amazon, Facebook eller Kering, det franske luksusbrand bag Gucci og Saint Laurent.

En af de få kvinder i selskabet, Mary Barra, som er direktør fra General Motors, mødte op i bikerlæderjakke med en hvid T-shirt under.

Netop en hvid oversized T-shirt og 70’er-agtige jeans var Victoria Beckhams ‘off-duty’-look i dagene op til hendes show under New Yorks modeuge på vej til forberedelserne. Og Victoria Beckham valgte til sidst at gå ind til klapsalverne for sin kollektion i samme outfit – hvid T-shirt og jeans.

Måske er det lektien: At i dag er vi alle ‘på’ hele tiden, både on og off duty. Førstedamer eller ej. 

God læselyst,

Anne Axholm, Chefredaktør

Få en smagsprøve på, hvad du kan forvente af denne måneds magasin i galleriet, og husk at du også kan købe magasinet til din telefon eller tablet HER

Smugkig i det nye novembernummer, 2017

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER