Slet

Nyt IN på gaden - Smugkig i det nye august-nummer

Så er det fra i morgen, du kan nyde det nyeste nummer af IN. Denne måned er dedikeret til dansk mode og efterårssæsonens tøj, der er aktuelt nu. Og som altid giver vi stof til eftertanke og flotte billeder, du kan svømme hen i.

IN nr. 8 er på gaden på i morgen, og uanset om du stadig er i feriemode eller har ferien i ryggen, er der noget at glæde sig til...

Fordyb dig fx i det store interview med en af modens store ikoner, københavnske Mads Nørgaard, som især er kendt for sine striber. Læs bl.a. om, hvordan han bærer sig ad med at forny sig hele tiden – og hvorfor han ikke længere føler sig som Prins Charles!
Eller tag med Eva Kruse, adm. direktør for Danish Fashion Institute, på velgørenhedsarbejde på Zanzibar i Tanzania. Mødet med de lokale fik Eva til at reflekterer over, om hun selv bør skrue lidt ned for tempoet i stedet for at leve et liv i overhalingsbanen.

LÆS OGSÅ: Redaktionen tester: Bodylotions

Nyd også vores flotte modeserie, hvor vi sætter fokus på dansk mode og efterårets stærkeste looks, og find inspiration til dine næste køb på vores altid omfattende shoppingsider. Vi tager dig også bag om modeugen og går tæt på seks inspirerende danske brands.

I magasinets skønhedssektion tester vi fugtmasker, så du kan holde på sommergløden lidt længere. Og glem ikke at nyde den flotte fotoserie, hvor vi hylder mangfoldigheden og giver skønhedstips.

Overvejer du at gå på slankekur, kan du på side 144 se, hvorfor læge Søs Wollesen anbefaler dig at gå en anden og sundere vej. Og hvorfor det er sundere at spise nogle kulhydrater frem for andre.

Endelig giver vi dig også masser af insidertips til Europas mest populære storby, Berlin.

LÆS OGSÅ: INsiders guide til Paris

Det var bare en lille forsmag på, hvad der venter dig i det nyeste nummer af IN.  God læsning!

Kærlig hilsen Redaktionen

Få en smagsprøve på, hvad du kan forvente af denne måneds magasin i galleriet, og husk at du også kan købe magasinet til din telefon eller tablet HER

IN august 2015 - smugkig

Læs mere om: