Slet

Nyt IN på gaden | Smugkig i det nye august-nummer

Danmarks originale modemagasin IN fylder 30 år | Tak fordi du læser IN – det er dig, der gør det muligt for IN at være her i dag – tre årtier efter magasinet udkom første gang. Du får 32 ekstra siders mode og møder et udpluk af de store brands og designere, der har været med på INs rejse. Vi kickstarter en ny modesæson – efterår og vinter og viser dig det bedste fra danske designere. Hvem bliver fremtidens stjerner på designhimlen? Læs hvem Danmarks dygtigste modeeksperter peger på. Mette Frederiksen fortæller åbenhjertigt om vejen fra Aalborg til Christiansborg – og hvilke værdier og oplevelser, som har præget hende som menneske. God sommer – og god læselyst!

Tak for dig!

IN er Danmarks originale modemagasin, som blev lanceret i 1986. Det er din fortjeneste, kære læser, at IN fejrer 30-års fødselsdag denne sommer. Uden dig – og vidunderlige kommercielle partnere, der også støtter magasinet – ville IN ikke være her i dag.

Siden begyndelsen har IN givet dig indbydende og stilsikre modereportager, som du selv kan plukke inspiration fra, så det passer til dig. IN holder dig også oppe på beatet, fordi trends skifter med samme hast som farverne i en forvandlingskugle og afløser hinanden mere flydende end nogensinde før. IN giver dig dybde, nye vinkler og substans som modvægt til Google, Facebook og Wikipedia, som er blevet den nye målestok for indsigt. Vi ved, at du sætter pris på alt det gode, livet tilbyder, og derfor får du også de nyeste trends inden for mad og bolig, når du læser IN. Vi kan godt lide at tænke på os selv som en lækker kasse med grøntsager fra Aarstiderne, hvor du får alt det, du har brug for – håndplukket og udvalgt specielt til dig.

LÆS OGSÅ: IN30ÅR | Hurra – Danmarks originale modemagasin fylder 30

Som redaktion står vi på skuldrene af dygtige kollegaer, der kom før os og banede vejen for, at IN er her i dag. Kollegaer, som gik forrest med nysgerrighed og vovemod. De leverede modeserier af international klasse, prikkede hul på tabuer og udvidede rammerne for, hvad et modemagasin skriver om. Også stor tak til dem. Vi er ydmyge og beærede over at fortsætte deres arbejde med at støtte og vise det ypperste inden for dansk mode og skønhed – og samtidig rykke tættere på stærke kvinder, der gør en forskel for andre.

I dette nummer af IN har vi mødt to af dem – Jane Fonda og Mette Frederiksen. To kvinder, der på hver sin måde har sat dagsordenen, og som fortæller ærligt om de kompromiser og afsavn, man lever med, når man er i fokus på den måde.

Rigtig god læselyst, Anne

Få en smagsprøve på, hvad du kan forvente af denne måneds magasin i galleriet, og husk at du også kan købe magasinet til din telefon eller tablet HER

Smugkig i det nye august-nummer

LÆS OGSÅ: IN30ÅR | 30 skønhedsfavoritter vi elsker for evigt