Slet

Nyt IN på gaden | Smugkig i det nye december-nummer

Let the party begin! I det nyeste nummer af IN – vores flotte december-nummer – sætter vi fokus på cool smykker og på fest, så du kan komme smuk og stilfuld gennem årets festligste måned.

På magasinets første sider får du inspiration for alle pengene, når vi som altid dykker ned i fire aktuelle modetendenser – glæd dig fx til dyreprint og til at kaste endnu mere shine over din garderobe.

I vores moderserier bliver du klædt på til henholdsvis det cool læderlook, som er en af sæsonens stærkeste tendenser, og de fineste og mest sexede styles, du kan tænke dig at gå til fest i.

LÆS OGSÅ: INs sundhedsekspert guider | Sov dig slank

På artikelsiden kan du blandt andet glæde dig til masser af ny viden om smykker, og ikke mindst om de kvinder, der skaber smykkerne. Tag fx inspirerende Jane Kønig, der er guldsmed og siger sådan her i det store interview:

”Der er et eller andet fedt ved at være kommet til et sted i livet, hvor man ikke behøver at finde sig i en skid.”

Du får også indblik i tre smykkedesigneres overraskende hobbyer – og tre talentfulde smykkehåndværkere inviterer dig med helt ind på værkstedet, hvor de gode idéer finder deres form.

Din hud skal selvfølgelig også shine, så redaktionen har testet highlightere  for dig. Ligesom du i vores store, eksklusive julegaveguide får hjælp til at skrive din egen ønskeliste fyldt med luksus og forkælelse.

LÆS OGSÅ: Få opskriften på nemme ingefærshots

Når festen er slut og festtøjet kommet af, dukker tømmermændene op for mange af os. Heldigvis kan du i dette nummer af IN hurtigt få overblik over, hvordan du bedst – og sundest – håndterer dagen derpå. Der er blandt andet bobler på menuen!

Slevfølgelig kan du også denne gang smugkigge i stilfulde kvinders klædeskaber – og finde inspiration til din (jule)bolig, dit næste eksotiske rejsemål samt de kulturtilbud, du ikke må glip af lige nu. Og meget mere...

God læselyst – og god fest!

Kærlig hilsen Redaktionen

Få en smagsprøve på, hvad du kan forvente af denne måneds magasin i galleriet, og husk at du også kan købe magasinet til din telefon eller tablet HER 

IN december 2015 - Smugkig