Slet

Nyt IN på gaden | Smugkig i det nye februar-nummer

Vi har sat fokus på dansk mode i vores ekstrastore februarnummer med blandt andet en masse stilsikre fund, to fascinerende modeserier og et portræt af Didder Rønlund. Alt sammen med et særligt fokus på alder.

DANSK MODE. Det er temaet, vi på redakationen gerne vil helt omkring med vores ekstrastore februarnummer. Men vi har gjort det med et twist. Vi har nemlig også haft fokus på alder.

- Alder er bare et tal, siger den 67-årige smykkedesigner Gerda Monies i vores store portræt. Læs med, når Signe Wenneberg går helt tæt på den legendariske dansker.

Og hun har ret, hende Gerda Monies. For hvorfor kan en model i en modeserie ikke lige så godt være 70 år, som hun kunne være i 20’erne? Det spørgsmål stillede INs moderedaktør Line Givskov sig selv, og svaret var rungende. Selvfølgelig kan en model det! Se beviset derpå i vores modeserie med den 70-årige model Eveline Hall. Klædt i dansk mode, selvfølgelig.

LÆS OGSÅ: Louis Vuitton i nyt samarbejde med UNICEF

Dansk mode er for alle. Alle aldre, alle typer, alle økonomier. Den er defineret ved at være demokratisk. En af dem, der har været med til at bedømme den gennem mere end 70 år er modeskribenten Didder Rønlund. Susse Wassmann tegner et portræt.

Og så kan du finde 285 stilsikre – og danske – modefund til dit forårslook. Vi lover i hvert fald at guide dig til det bedste fra den danske modescene.

Og på skønhedsfronten kan du lære at rulle dig rynkefri med microneeling, og INs skønhedsredaktør har lavet en guide til, hvor du skal spare på produkterne, og hvor du skal spendere. Vidste du fx, at man sagtens kan spare på mascaren, mens det er vigtigt at spendere på en ordentlig conditioner? Bliv klogere i IN.

LÆS OGSÅ: Balmain bruger ikoniske 90'er modeller i ny kampagne

Derudover har vi været et smut i Singapore, hvor vores digitalredaktør Stine Hasselsteen bor. Hendes insidertips kan du i øvrigt også få her på IN.dk. Vi har også kigget nærmere på det rå køkken, besøgt strikdesigneren Stine Gorells bolig, testet rensebalm, kigget på Nørgaards Rip 101-T-shirts historie og prøvet at give et godt billede af, hvem INs sundhedsekspert Ann Sofie Bækgaard egentlig er. Det er vel meget rart at vide, hvis du fx skulle have lyst til at tage med hende og IN til Mallorca, som du også kan læse mere om i magasinet.

Lyder det ikke alt sammen spændende? Det synes vi – og hvis du også gør, så skynd dig ud til din nærmeste magasinforhandler og køb det nye IN. 

God læselyst!

Kærlig hilsen Redaktionen

Få en smagsprøve på, hvad du kan forvente af denne måneds magasin i galleriet, og husk at du også kan købe magasinet til din telefon eller tablet HER

IN februar 2015 - Smugkig