Slet

Nyt IN på gaden | Smugkig i det nye januar-nummer

Så går vi igen i luften med et spritnyt januarnummer. Vi forkæler dig blandt andet med læsestof, der giver stof til eftertanke, og med inspirerende modesider. Og for dig, der går op i beauty, guider vi til at blive endnu skønnere (og sundere)! Tilsæt artikler om kultur, rejser, mad og indretning - og du har til timers fordybelse

Vi lægger ud med en artikel om tre beundringsværdige, danske kvinder, der gør en forskel for verdens udsatte kvinder. Tag fx Anna, der er med til at sikre, at flere afrikanske kvinder sætter børn i verden uden selv at miste livet. Eller Birgitte, der kæmper for, at afrikanske piger ikke bliver omskåret.

Du kan også få et indblik i Melinda Gates’ interessante verden. Bill Gates kone er nemlig ikke ”for rig til at føle samhørighed med fattige mennesker,” som hun selv siger om den fordom, hun sommetider bliver mødt med. Tvært imod bruger milliardærfruen rigtig mange kræfter (og penge) på at støtte forskning i vacciner mod sygdommene hiv/aids, malaria og polio.

LÆS OGSÅ: INs sundhedsekspert guider | Sund i syndige december - kan du det?

På side 58 i magasinet finder du vores moderserie om sæsonens klassikere, der stadig holder. Se med, for måske er det på tide fx at investere i en ny, evigt aktuel frakke (eventuelt til halv pris på januarudsalg) – eller at finde den gamle frem, du allerede har i skabet, men sagtens kan få glæde af langt frem i tiden.

Apropos klassisk mode. Det er også i årets første IN-udgave, vi forærer dig 268 tidsløse modefund, som holder igen og igen (og igen).

I vores anden modeserie fortolker vi den sporty tendens, der blandt andet dominerer denne sæson. Nyd sammensmeltningen af mode og sportstøj på den 34-årige hollandske model Jill de Jong – og få vores tips til, hvordan du selv kan blive både sporty og fashionabel på samme tid.

LÆS OGSÅ: 10 items i faux fur 

Trænger dit ansigt til en lille opstrammer? Vi guider dig til ansigtsfitness, som giver huden et løft uden brug af hverken kniv eller kanyle.

Endelig opfordrer vi dig til at ryste posen, næste gang du får udlængsel. Hvorfor ikke bytte en sikker destination som Thailand ud med Vietnam eller New York med hippe San Francisco? Find vores argumenter i rejseguiden på side 108.

Rigtig god læselyst!

Redaktionen

Få en smagsprøve på, hvad du kan forvente af denne måneds magasin i galleriet, og husk at du også kan købe magasinet til din telefon eller tablet HER 

IN januar 2016 - Smugkig