Slet

Nyt IN på gaden | Smugkig i det nye maj-nummer

Med det nye IN får du 21 ekstra sider skønhed. Er dyre skønhedsprodukter altid de bedste? IN undersøger, hvor du med fordel kan spare og købe billigere skønhedsprodukter – og hvor det betaler sig at spendere. Forår er også lig med havefester, bryllupper og fødselsdage. IN viser dig de smukkeste kjoler til både hverdag og fest. Mød det kreative fyrtårn bag Royal Copenhagen, Niels Bastrup, i et åbenhjertigt interview om hans værdier og visioner for dansk design. Inger Støjberg deler vandene i Danmark, men hun er ikke til at komme udenom. IN møder Inger Støjberg til en snak om kage, politik og om at blive kaldt ’støjsender’. Smugkig i det nye IN lige her.

Nysgerrighed er den største del af god stil

Der sker noget farligt for øjnene af dig og mig.  Politikere har altid twistet og gradbøjet tal og fakta i kampen om større politisk indflydelse. Men i dag florerer løgnhistorier i stor stil på websites, blogs og Facebook i USA og valgaktuelle Frankrig – nok også i Tyskland, som står foran parlamentsvalg. 

Falske nyhedshistorier har ingen rod i realiteter og findes sædvanligvis hos topstyrede statslige medier i lukkede diktaturer – eksperter mener, at disse lande nok står bag de vestlige ‘fake news’. Løgnhistorierne støtter ofte ekstreme højreorienterede kræfter og tiltrækker ‘likes’, delinger, angst og splitter fællesskaber ad. En farlig cocktail, som udløser verdenskrige – det har historien lært os.  Nysgerrighed er det stærkeste forsvar mod ‘fake news’. Opsug ny viden om alt, hvad du brænder for, følg med og vær åben over for alt det, du endnu ikke ved. Viden er cool stil. Som stilikonet Caroline de Maigret siger, ‘viden er den største del af min stil. Den giver mig selvtillid’.

LÆS OGSÅ: SHOPPING | Den klassiske trenchcoat er tilbage

Også chefredaktør Diana Vreeland (1903-1989) skrev i et memo til Vogue-medarbejderne: ‘Skønhed kommer indefra – fra stærke indre værdier, som ses udenpå.’ Derfor har europæiske kvinder en stærkere udstråling end deres amerikanske medsøstre, mente Vreeland i 1960’erne og fortsatte: ‘Den slags glød kan makeup aldrig genskabe’.

Modemagasinet IN er ‘fake news’-fri zone. Her behøver du ikke at være på vagt. Du kan roligt synke ned i interview, ideer og inspiration. IN præsenterer dig fx for talentfulde dansere fra Den Kongelige Ballet i forårets smukkeste kjoler. Mode i bevægelse er kunst. Især når kjolerne bliver vist frem af troværdige, autentiske modeller, der er vant til at fortælle historier med kroppen. Balletten spejler historiske rødder og ekspertise, som går hundreder af år tilbage ligesom porcelænsikonet Royal Copenhagen, som IN også går tættere på i dette nummer. 

Rødder giver mode og livsstil dybde og skønhed – ligesom indsigt giver os mennesker. Lad os holde fast i det!

 

God læselyst

Anne Axholm, Chefredaktør

Få en smagsprøve på, hvad du kan forvente af denne måneds magasin i galleriet, og husk at du også kan købe magasinet til din telefon eller tablet HER

Smugkig i det nye maj-nummer

LÆS OGSÅ: Derfor skal du eksfoliere din hud - og sådan gør du!

Læs mere om: