Slet

Nyt IN på gaden | Smugkig i det nye november-magasin

I vores november-nummer sætter vi fokus på efteråret. Svøm hen i mere end 150 modefund til dit efterår, nyd den skønne simremad og forkæl dig selv med blandt andet luksuriøse cremer og det smukkeste lingeri.

I det nye nummer af IN kan du møde to stærke kvinder – Charlotte Hedeman Guéniau fra det farvestrålende succesbrand Rice og IN.dk's klummeskribent, parterapeut Katrine Axholm. Hun slår blandt andet et slag for, at vi kvinder passer os selv i stedet for at stikke næsen i vores mands sager!

Det er også i vores november-nummer, du kan møde den elegante skuespiller Jeremy Irons – også kaldet ’manden med fløjsstemmen.’

LÆS OGSÅ: 6 tips til vintageshopping

Hvilke tre råd, giver sundhedseksperterne deres venner? Få svaret på side 116 – du kan blandt andet glæde dig et meget overraskende råd om, hvornår du bør gå i seng. Som altid er der også masser af inspiration at hente i vores boligreportage, på vores kultursider og i rejseartiklen, der inviterer dig med til kontrasternes land Marokko.

Med andre ord: Glæd dig til et flot efterårsmagasin spækket med inspiration, smukke billeder og stof til eftertanke.

Rigtig god læselyst!

Kærlig hilsen Redaktionen 

Få en smagsprøve på, hvad du kan forvente af denne måneds magasin i galleriet, og husk at du også kan købe magasinet til din telefon eller tablet HER

IN november 2015 - Smugkig

Pssst… Husk at tilmelde dig INs nyhedsbrev lige HER - så er du altid opdateret på det bedste inden for mode, skønhed og sundhed!

 

Læs mere om: