Slet

Nyt IN på gaden | Smugkig i det nye oktober-magasin

I det nye nummer af IN fejrer vi hverdagen. For selv om vi elsker ferie og weekend, er det nu engang hverdage, der er flest af! Derfor kan du i det nyeste nummer af IN forsøde din hverdag med indsigtsfulde portrætter og artikler, inspirerende modeserier og sæsonens shoppefund, og få brugbare tips til, hvordan du kan blive skønnere, sundere – og indrette dig smukt med farver.

I oktober kan du blandt andet dykke ned i Vibeke Windeløvs dagligdag, hvis man da kan kalde den det! Signe Wenneberg tegner et portræt af teaterdirektøren, som hun kalder en viking og en verdensdame.

Du kan også møde InWears ambitiøse designchef og få indblik i tv-vært Chris Pedersens møde med Afrika og hans efterfølgende refleksioner om sig selv og den danske mentalitet. Du kan også blive klogere på det danske taskebrand Decadent.

Selvfølgelig finder du også masser af inspiration i vores flotte modeserier Chik at Work og Varm Vinter.

LÆS OGSÅ: MIN BOLIG | Charlotte Lynggaard

På skønhedsfronten kan du bl.a.  glæde dig til at læse om de nyeste hårtørrere – og om de intelligente (og dyriske) ingredienser, der gemmer sig i vores skønhedsprodukter.

Gå heller ikke glip af vores guide til skønne Lissabon, opskrifterne på uimodståelig hverdagsthaimad og vores personlige erfaringer med at få sundere vaner sneget ind i hverdagen.

God læselyst!

Kærlig hilsen Redaktionen 

Få en smagsprøve på, hvad du kan forvente af denne måneds magasin i galleriet, og husk at du også kan købe magasinet til din telefon eller tablet HER

IN oktober 2015 - Smugkig

Pssst… Husk at tilmelde dig INs nyhedsbrev lige HER - så er du altid opdateret på det bedste indenfor mode, skønhed og sundhed!

LÆS OGSÅ: IN TESTER | Dagcreme

Læs mere om: