Slet

Nyt IN på gaden | Smugkig i det nye oktober-nummer

Modemagasinet IN styrer dig sikkert igennem modelandskabet, så du får et overblik over, hvilket outfit du skal vælge for at være mest DIG. Vi har håndplukket sæsonens bedste frakker, handsker, tasker, sko og støvler – så du får mest muligt ud af dine penge og sparer tid. Læs også om, hvordan du selv kan skræddersy tasker og jakker til din egen stil. Kom også tæt på tre stærke kvinder: IN møder Isabella Rosselini, der blev fyret som frontfigur for Lancôme, da hun blev 40 år. Nu er hun tilbage – stærkere og smukkere end nogensinde! USA's måske næste præsident, Hillary Clinton og ikke mindst Amy Schumer, der ryster lattermusklerne som stand-up-komiker og rykker ved kvinders selvopfattelse: Vi er mere lækre, end vi selv tror! God læselyst!

Aldrig før har så mange danskere overnattet i åbne hytter – shelters – ude i skovene. Og mange bruger naturen som et udendørs fitnessrum og dyrker cross­fit, vandrer og drøner op og ned ad bakkerne enten i løb eller på cykelhjul. I USA er bryllupper i naturen trendy blandt unge velhavere og kreative – og skuespilleren Viggo Mortensen lever naturtrenden helt ud ved at rykke familien ud i de amerikanske skove i den rørende film ‘Captain Fantastic’.

Selv har jeg været i træningslejr gennem mange år for at lære at bruge naturens udendørsrum i alle slags vejr, selv om en dyne af mørke lægger sig over Danmark og slukker kontakten for de lange, lyse aftener. Af natur har jeg mest lyst til at gå i hi som et pindsvin og vågne op til foråret. Men ‘der findes ikke dårligt vejr – kun dårlig påklædning’, som min gamle mormor altid sagde. Og det er sandt. Nu er jeg udrustet med Hunter-gummistøvler og en palet af varme jakker til at klare alle slags vejr – og jeg nyder at komme indendørs med røde kinder. I dette nummer af IN har vi håndplukket de nye skønneste jakker og frakker, som holder dig lun.

LÆS OGSÅ: De 8 største trends dette efterår

Jeg gør mig umage med at omfavne mørket og finde charmen i at høre hjemme i et land med fire forskellige årstider. Det giver året variation på en helt anden måde end evig sol i Dubai eller L.A. Uden mørke, intet lys. Bogstaveligt talt, fordi mørket har en aktie i, at lysets mester Poul Henningsen fik ideen til PH-lampen, og Søren Kierkegaard havde måske heller ikke kigget ned i angstens dyb, hvis ikke Danmark havde haft mørke.

Min overlevelsesstrategi gennem den mørke tid er badeture i bølgerne, kultur i kilovis, ild i pejsen eller det udendørs ildsted og lange gåture under de nøgne trækroner. Og så hjælper jeg hver dag Danmark med at beholde verdensrekorden i forbrug af stearinlys, selv om mange siger, at osen er usund. Morgen og aften.

Hvad er din strategi?
Naturen giver os travle ‘always on’-mennesker et tiltrængt pusterum og frigør endorfiner på en dybere måde end pling-lyden af en mail i indbakken eller et ‘like’ på Instagram. Et flere hundrede år gammelt egetræ minder os om, hvor kort tid vi er her. Så lad os knuselske ­efteråret og bruge tiden.

Modemagasinet IN i oktober viser dig nye måder at holde ferie på og giver inspiration til nye oaser i naturen.

God læselyst

Anne Axholm 

Få en smagsprøve på, hvad du kan forvente af denne måneds magasin i galleriet, og husk at du også kan købe magasinet til din telefon eller tablet HER

Smugkig i den nye oktober-nummer

LÆS OGSÅ: De smukkeste blomster fra Bloomon ved INs fødselsdag

Læs mere om: