Slet

Nyt IN på gaden | Smugkig i det nye september-magasin

Vil du vide alt om, hvad der rører sig på den udenlandske modescene, bliver du begejstret over det nye IN, der er på gaden nu. Du vil finde masser af modereportager, de fineste, nye look inden for makeup og interviews med et væld af spændende designere. Glæd dig over mange siders inspirerende læsestof.

Vi har sagt velkommen til det tidlige efterår med et ekstra stort modenummer, hvor du bliver præsenteret for alle de nyeste trends og look fra de internationale modehuse. Desuden kan du få hemmeligheden bag tre store, danske brands, der alle har succes i udlandet. Mød også tre designere i stærke interviews:  Tommy Hilfiger, Nathalie Rykiel og Dorothee Schumacher – og nyd desuden artiklen om den yderst cool komtesse og taskedesigner bag det eksklusive Quidam-mærke, Julie Schulin.

LÆS OGSÅ: IN tester | Mascara

Har du lagt mærke til, at 70’er-looket er overalt i gadebilledet, tager du ikke fejl – og vi giver dig baggrunden for, at det populære årti endnu engang hitter.

Med den ny sæson følger også nye look inden for makeup – vi har selvfølgelig spottet de flotteste og giver dig gode tip til at få et på alle måder smukt efterår.

Smukt er der også i Bridgehampton på Long Island i New York – og derfor har vi kigget indenfor i et sommerhus, der fungerer som et gennemført og grønt refugium for husets beboer.

LÆS OGSÅ: DYBBLÅ | Efterårets smukke farve

Alt det – og meget mere – finder du i det nyeste nummer af IN.

Vi ønsker dig rigtig god læsefornøjelse!

Kærlig hilsen Redaktionen   

Få en smagsprøve på, hvad du kan forvente af denne måneds magasin i galleriet, og husk at du også kan købe magasinet til din telefon eller tablet HER

IN september 2015 - smugkig

Læs mere om: