Slet

Nyt IN på gaden - smugkig i det smukke juli-nummer

IN i denne måned sørger for masser af spændende læsestof, modereportager, der sætter drømmene i sving, ærlige interviews, skønheds-guides og rejsetips til tre populære storbyer. For blot at nævne lidt af indholdet i denne måneds IN…

Vi byder sommeren velkommen med et brag af et juli-nummer, der nok skal vække lykke i hængekøjen, på flyet eller hvor du nu nyder dit nye IN. Vi viser de flotteste badedragter og bikinier lige til at tilbringe en lang dag på stranden i, smukke kjoler af de både fine, lange og luftige af slagsen, ligesom du - som altid - får masser af lækre shoppesider som inspiration til sommergarderoben.

Læs også det store interview med madskribenten Anne Larsen, mød en hjerteskærende ærlig Pernille Rahbek og kig indenfor i Bitte Kai Rands sommerhusperle.

LÆS OGSÅ: Brev fra chefredaktøren: Kvinde tag dit valg

Vi har testet de bedste bodylotions for dig  og giver dig sandheden om proteiner – og så får du opskriften på tre skønne sommerlooks. Opskrifter får du også på de mest delikate grillretter – lige til en lang lys sommeraften.

Rigtig god fornøjelse med månedens magasin!

Kærlig hilsen

IN-redaktionen

PS: Få en smagprøve på, hvad du kan forvente af denne måneds magasin i galleriet, og husk at du også kan købe magasinet til din telefon eller tablet her.

IN juli 2015 - smugkig