Slet

NYT IN | Smugkig i december-nummeret

Året går på hæld, og et nyt begynder. Det nye IN er fyldt med alt, som du skal se, høre og opleve i 2019. Du får også et smugkig på forårets trends, og én ting er sikkert – din personlighed skal skinne gennem, så glem reglerne og sæt turbo på farverne. 2019 handler om at turde lidt mere. IN giver dig altid spændende interviews med stærke, spændende kvinder, for eksempel businesskvinden Christine Pram, der lagde sit liv om efter en voldsom oplevelse. Kom også tæt på Lady Gaga, Sofie Linde, Emily Blunt og mange andre seje kvinder. God læselyst og lykkebringende nytår til dig og dine.

Ét menneske, ét liv, én klode

FN har for nylig meldt ud, at kloden skal reddes før 2030. Findes der et bedre tidspunkt end lige nu til at overveje, hvad du og jeg vil gøre for, at vi ikke ender der, hvor vi er på vej hen?

Nogle køber en elbil, andre skærer ned på flasker og emballage eller planter træer i Afrika som kompensation for deres ‘frequent flyer’-livsstil. En oversøisk flyvetur – som min kommende familietur til Maldiverne – svarer til at spise 89 kilo oksekød målt i CO2-udslip, ifølge den grønne tænketank Concito.

LÆS OGSÅ: De allerbedste julefilm til din december

Jeg er grøntssagsspiser og har skåret al kød fra to- og firbenede væk, ligesom min mand og datter. Sommerferien bliver holdt i sommerhuset i Nordsjælland, og kæreste-weekenden foregår nu i Aarhus frem for i London.

Jeg kan sikkert gøre mere og prøver på ingen måde at prædike. Men har du lyst til at gøre en forskel for kloden i det nye år, er et grønt måltid om dagen den største håndsrækning, du kan give, fordi du sparer CO2.

Du kan møde Christine Pram i det nye IN:

Som det eneste modemagasin i Danmark bruger IN vintagetøj i langt de fleste modeserier, som i øvrigt alle bliver fotograferet på dansk jord frem for i Sydeuropa, Mellemøsten eller i USA. På den måde sparer vi flyture.

IN har stadig lang vej at gå, men vi er på vej og håber at inspirere dig til at træffe kloge beslutninger om at investere i tøj af god kvalitet, som kan styles på forskellige måder, opdateres med få greb og gøre gavn i mange år fremfor at samle støv i skabet.

Ofte kører trends i ring, mode fra andre årtier genopstår, og derfor skal fx tøj med dyreprint aldrig smides ud, for det kommer altid tilbage. Lige nu slår moden dog ind på en anden, ny og interesant kurs: Gamle moderegler har udspillet deres rolle: Glem alt om, at brunt og mørkeblåt ikke må mikses med sort, eller at farver skal passe sammen på decimaler.

LÆS OGSÅ: Sådan holder du dit nytårsforsæt

En ny form for leg og livsglæde, som giver håb for fremtiden og plads til, at du kan gå med alle dine yndlingsfarver på én gang, bobler frem. For hvorfor vælge? Livet er nu.

Erhvervskvinden Christine Pram…

… har ikke altid haft medvind. Hun blev bogstavelig talt lagt ned af en hjernerystelse, som mange af os har prøvet. Men Christine Prams historie viser, at trods de mest dystre udsigter skal vi ikke opgive det ene liv, som er vores.

Nogle gange skal der kæmpes lidt ekstra mod eksperters spådomme og andre hårde odds, men skæbnens manuskript kan tage en ny drejning, hvis vi tør være med det, som er – og arbejde os videre derfra.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Måske ender det med, andre på kloden også får et bedre liv. Det gør det i hvert fald i Christine Prams tilfælde. Læs hendes historie i det nye IN.

Hvad vil du bruge dit 2019 til?

Du og dine kære ønskes et lykkebringende nytår.

Anne Axholm,
Chefredaktør

Få en smagsprøve på, hvad du kan forvente af denne måneds magasin i galleriet, og husk, at du også kan få magasinet til din telefon eller tablet HER

Smugkig i INs december-nummer

LÆS OGSÅ: 5 gadgets til mental sundhed

Læs mere om: