Slet

NYT IN SMUGKIG I DET NYE AUGUST-NUMMER

Kom godt ind i sensommeren med det nye, hvor du kan møde Danmarks – måske – mest magtfulde kvinde konkurrencekommissær og ledende næstformand Margrethe Vestager til en snak om kjoler, køn og kvindekamp – og om et liv, der også består af aftensmad, potteplanter og dårligt tv. Mød også en af dansk modes pionerer Vigga Svensson, der har fulgt sin drøm og nu er på banen med en ny virksomhed, som skal få flere danskere til at leje i stedet for at eje deres tøj. Du kan også tage en tur med til Hollywood og møde skuespillerinden Laura Linney, som skaber dybe kvindeportrætter på film og teatret og forfatteren Curtis Sittenfeld, der i sin nye bog ’Rodham’ leger med tankerne om Hilary Clinton var blevet USA’s første kvindelige præsident, hvis ikke hun havde været giftet sig med Bill Clinton. Få også et smugkig på den nye sæsons modetrends og bliv klogere på de mange kosttilskud, som bugner på apotekernes og helsekostforretningernes hylder. Alt sammen – og mere til – i det nye IN.

I et åbent forhold

EU-kommissær Margrethe Vestager brugte ca. 15 sekunder på at ærgre sig, da hun ikke fik formandsposten sidste år. Øv, tænkte hun. Og så overvejede hun, om den øv-holdning ville gavne hende eller noget som helst andet. Svaret var selvfølgelig nej, og så var den sag afsluttet. Det er højst sandsynlig den evne til at lade skuffelserne fare og til at se fremad i stedet for at synke ned i følelser, der har gjort hende så succesrig og respekteret i det politiske system – en evne, mange kvinder kan lære af. I interviewet på side 20-29 omtaler hun sig selv som et privilegeret menneske, livet i Bruxelles nyder hun til fulde, selv om hun undværer familien mere, end de fleste ville bryde sig om. Hun siger også, at hun prioriterer aftensmad og potteplanter højere end at hænge på kontoret hele natten. Og så nyder hun i øvrigt magten.

Kom videre som Margrethe Vestager

Det med at komme videre som Margrethe Vestager er i høj grad en opgave, vi alle sammen står overfor efter et vildt forår med corona. Ingen ved, om der venter os en efterreaktion, hvor vi kommer til at opleve røde zoner igen. Vi skal være parate – både til at rykke ud og tage hul på livet, som det var før, med arbejde på arbejdspladsen, børn i institution og skole, bilkø om morgenen og møder, der trækker ud. Og til måske at skulle ind på hjemmekontoret igen og holde Teams-møder. Den parathed magter vi nu bedre end før. Indtil da gælder det om at gå i biografen, ud at spise og booke rejser (om ikke nu, så til næste år!), for alle ved, at det at bruge penge og få gang i økonomien er vejen ud af de røde tal.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Vi skal passe på verden

Men selvfølgelig skal vi stadig huske de ting, vi allerede har lært: At vi skal passe på verden og ikke ødelægge den med overforbrug, og så er det godt, at vi har personer som Vigga Svensson, der har grundlagt en virksomhed, hvor vi lejer tøj i stedet for at eje det. Det er en sympatisk idé både i forhold til, at alle kan være med, og i forhold til klimaet. Måske nogen har overvejet at gøre det samme med lyserøde diamanter (se artiklen om Hartmann’s på side 62-65)? I så fald vil jeg gerne være med på en deler.

LÆS OGSÅ: Månedens must-see film

Dette nummer af IN minder mig om alt det, jeg har glædet mig til at få tilbage – skønne kulturtilbud, overraskende og imponerende modekollektioner med masser af kant, weekendrejser, udlandsdrømme ... Paris, Bilbao og Australien.

Hurra, vi er i et åbent forhold til verden igen!

Christina Bølling, Sundhedsredaktør & konstitueret chefredaktør

FÅ EN SMAGSPRØVE PÅ, HVAD DU KAN FORVENTE AF DENNE MÅNEDS MAGASIN I GALLERIET, OG HUSK, AT DU OGSÅ KAN FÅ MAGASINET TIL DIN TELEFON ELLER TABLET HER

Smugkig i august-nummeret

LÆS OGSÅ: 5 farver, du ikke kommer udenom denne sæson

Læs mere om: