Slet

NYT IN | Smugkig i det nye december-januar nummer

Lige om lidt hopper vi ind i 2020! Vær på forkant med det nye år(-ti) med det nyeste IN. Hvem og hvad kommer til vi at tale om? Hvad skal vi se, læse, opleve – og hvad kommer til at blive ’in’ på modefronten? Læs alt om de nye trends, årets modefarver, film, kunst og store begivenheder. Kom også tæt på skuespiller Marie Bach Hansen, der er flittig på teatrenes skrå brædder, kendt som Tulle i spillefilmen ’Hvidstensgruppen’, og du husker hende måske også som Signe ’Sunshine’ i tv-serien ’Arvingerne’ på DR. Marie Bach Hansen er ikke bange for at tale uden filter og fortælle om den usikkerhed, der opstår af og til – og hvordan hun bruger den kreativt. Nyd et velfortjent pusterum med det nye IN, så du kan være endnu mere for dine hjertekære i julen.

2020’erne kommer

Et nyt årti har langt mere sus over sig end et almindeligt årsskifte. Et årti emmer af majestætisk storhed som en bjergkæde af højdepunkter og bølgedale, som fylder i landskabet på den fælles menneskelige hukommelse og historie: (Natur-)katastrofer, banebrydende opfindelser, lykkelige og ulykkelige begivenheder – og nye stærke personligheder brænder igennem som en sol, vi ligesom solsikker vender os imod. Tænk blot på miljøaktivisten Greta Thunberg, der gik fra at være en almindeligt ualmindelig svensk skolepige til en global røst, som verden lytter til.

Hvad kommer vi, historikerne og de næste generationer til at huske 2020’erne for? Bliver en bemandet rumfærge på Mars en realitet? Kommer vi nærmere helbredelse af de mere end 100 sygdomme med paraplybetegnelsen kræft? Vil flyindustrien opfinde og flyve med mere bæredygtigt brændstof og mindske vores accelererende flyskam? Vil flere og flere unge mennesker rykke ind i storkollektiver og bo sammen 40 personer for at dele høje huslejer i verdens storbyer, eller vil de foretrække at bo i autocampere, som det allerede nu sker i USA? Hvilke store designere vil få et gennembrud, og hvem drejer nøglen om?

LÆS OGSÅ: 4 farver, vi vil bære i 2020

Mød Marie Bach Hansen i det nye IN:

I Danmark og Europa står vi over for et nyt kapitel med et EU uden Storbritannien. Flere lande vil måske forsøge at følge efter, mens andre bliver i klubben. I det kommende årti kan Kina og USA kæmpe mod hinanden med rigtige våben i stedet for ‘kun’ toldsatser på varer.

Historien viser, at vi ikke har fantasi til at forestille os, hvad der kan ske – og det er måske meget godt. Heldigvis har verden det på mange måder bedre, end vi tror: Flere og flere piger får en uddannelse. Flere og flere børn går mætte i seng. Flere og flere mennesker bliver løftet fra fattigdom til et liv med flere muligheder.

LÆS OGSÅ: 5 modetendenser, der bliver kæmpestore i 2020

Hvad vil du fylde i dit årti? Hvad drømmer du om at gøre, blive eller være – hvordan vil du vise verden mere af dig? Timingen har aldrig været bedre.

Gid endnu flere af dine drømme må blive til virkelighed, og årtiet blive markant i din personlige scrapbog.


Anne Axholm, chefredaktør

Få en smagsprøve på, hvad du kan forvente af denne måneds magasin i galleriet, og husk, at du også kan få magasinet til din telefon eller tablet HER

Smugkig i det nye december-januar nummer 2020

LÆS OGSÅ: 11 flotte (og varme) vinterstøvler

Læs mere om: