Slet

Nyt IN | Smugkig i det nye januar-nummer

Nyt år – ny stil! Det nye IN er spækket med cool kvinder, der har skabt deres egen succes – og egen stil. Læs det store interview med Andrea Rudolph, der i årevis var værtinde i tv-programmet Vild Med Dans og i dag er succesfuld direktør for sit eget skønhedsbrand. Julia Roberts hele verdens sweetheart - IN har mødt Hollywood-skuespillerinden, der er tilbage på filmlærredet. Mød også supermodellen Cindy Crawford, kokken og kogebogsforfatterinden Mette Helbælk og mange andre stærke kvinder. Og så er slankekure er yt – det er en god nyhed for 2018! Til gengæld får du ekstra mange gode tips til at pleje dig selv endnu mere i det nye år. IN sætter også fokus på tøj, der føles godt, sidder godt og som du ikke blever træt af, og har håndplukket looks og items, som kan blive i din garderobe hele 2018 – og årene efter. Glædelig jul og lykkebringende nytår til dig og dine.

Skab din egen succes

Du har det liv, som du har fantasi til at leve,’ sagde den verdensberømte danske forfatterinde Karen Blixen engang. Vi skriver manuskriptet til vores eget liv, som var det en film. Ville du se din?

Om nogen har Andrea Rudolph taget Karen Blixens ord til sig, som var det hendes egne. Hun har skabt en succesrig virksomhed, som kaster job af sig til andre her i Danmark, både på sit hovedkontor og i produktionen af de skønhedsprodukter, som hun skaber. Ved siden af direktørjobbet jonglerer hun med fem børn i den sammenbragte familie – og hun skaber tid og rum til sig selv. Ligesom i infovideoen om faldende lufttryk ombord på flyet søger hun for at tanke sig selv op med ilt, så hun kan give ilt til andre.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Det gør Andrea Rudolph ved at skære tid ud til selvforkælelse og egenomsorg med lange karbade med spastemning, dyp i havbølgerne og nærende mad – og et liv uden for mange skadelige stoffer. Det behøver ikke at tage så lang tid hver dag, men det kræver vilje til at prioritere det i en travl hverdag. Det ved jeg fra mig selv.

Andrea Rudolph skiftede livet som populær radio- og tv-vært ud med den usikre tilværelse som iværksætter. Hun tog en chance – og det gik godt. Det er også min egen erfaring. Jeg troede heller ikke selv, at vingerne kunne bære som selvstændig, men det gik forrygende, indtil jeg vendte tilbage til mediebranchen og blev chefredaktør på IN.

LÆS OGSÅ: Sådan undgår du julestress

Sporskifte i tilværelsen kan være en rigtig god ting, som også fotografen Stine Heilmann fortæller om i dette nummer. Hun var en ‘hotshot’ inden for reklamebranchen og arbejdede med alle de store, men valgte at skifte vejbane til at dokumentere, hvad danske virksomheder gør for de lokale i de udviklingslande, som de har forretning i.

I fremtiden forsvinder 40 procent af de job, som vi kender i dag. Det sker pga. udviklingen med elektroniske journalsystemer og robotteknologi, hvor den finansielle sektor og sundhedsområdet er frontløbere, mens økonomer og advokater følger efter i hastigt tempo.

Teknologien åbner nye døre for os alle. Fremover kommer vi alle sammen til at have flere visitkort frem for kun et enkelt. 65 procent af de job, som vi skal leve af i fremtiden, er slet ikke opfundet endnu. Tænk blot på professionelle instagrammere, som vi tidligere har sat spot på her i IN. Det var et job, som ikke fandtes for seks år siden. Rengørings- og nøgleservice til udlejere af Airbnb eller Uber-chauffører, som desværre fik en alt for kort karriere i Danmark, er andre eksempler.

Der findes intet bedre tidspunkt end et nyt år til at tænke på, hvordan du gerne vil indrette dit liv eller bare fact-tjekke, at du er, hvor du gerne vil være.

Godt nytår! 

 


Anne Axholm
Chefredaktør

Få en smagsprøve på, hvad du kan forvente af denne måneds magasin i galleriet, og husk at du også kan købe magasinet til din telefon eller tablet HER

Smugkig i IN - januar 2018

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Læs mere om: