Slet

Nyt IN | Smugkig i det nye juli-nummer nu!

Klar – parat – sommerferie! IN giver dig alt, hvad du skal bruge til en sommer med stil. 263 af de skønneste nye modefund til ferien - badetøj, skjorter, shorts, strandtasker og skønhed i rejseformat. Læs hvilke bøger kreative hjerner og kendte mennesker pakker i deres feriekuffert. Læs også det sidste interview med dansk modes grand old man, Ivan Grundahl, der desværre pludseligt gik bort. Sommeren er ren nydelse – og IN fortæller, hvordan du både kan holde formen – og nyde alt det forbudte.

Danmark har allerede oplevet tropiske dage med varmere vejr end Malaga, Paris og Los Angeles. Gid disse dage får selskab af flere – ellers er der heldigvis solsikkert i Sydeuropa og andre steder i verden. Vi danskere skifter næsten nationalitet, når solen skinner: Vi rykker ud på fortovsrestauranter, på havnemoler og i haven. Smider overtøjet og hæmningerne og fanger os selv i at smile – selv til fremmede – mens vi slentrer langsomt af sted på gaden i en afslappet sydeuropæisk gangart.  

LÆS OGSÅ: IN30ÅR | Hurra – Danmarks originale modemagasin fylder 30

Jeg vil bruge denne sommer til at gå nye veje og udforske nye spisesteder og køkkener som fx det peruvianske, som hitter i London – og i København har skikkelse af restauranten Llama, hvor middagen går over i latinorytmer på dansegulvet for dem, der har lyst.  

Jeg vil suge til mig af Danmarks store mestre som Thorvald-sen på hans museum, hvor jeg aldrig har været, og opdatere mig selv på kunstgalleriernes nye stjerner. Kort sagt – gå på opdagelse som en turist i vores eget land og by. Staycation, som trenden hedder. 

Sommeren er også oplagt til at genopdage den gamle kunst  at tale sammen. Ansigt til ansigt og ikke kun med de farverige emojis, opdateringer og likes. Selve kunsten at tie stille og lytte, mens en anden fortæller med hele sit kropssprog og en stemme, som lige knækker en smule eller famler efter ordene, fordi en følelse skal genopdages og beskrives. Dele noget med et andet menneske, som ingen andre har hørt før. Nyde samtalens sprødhed, som forskere siger, at yngre generationer er ved at miste sansen for. 

Nyde den empati, som ligger indbygget i at tale med et andet levende menneske. 

Nogle middagsselskaber har for sjov opfanget trenden fra udlandet: Alle gæster lægger mobilerne midt på bordet – og den første, der ikke kan lade være med at tjekke nyhedsfeed, Facebook-opdateringer eller likes på Instagram, får lov til at betale hele regningen. 

Whatever it takes for at holde fast i ægte nærvær – og lidt off-tid til fx at nyde det nye Modemagasinet IN, som du holder i hånden lige nu. 

God sommer, Anne

Få en smagsprøve på, hvad du kan forvente af denne måneds magasin i galleriet, og husk at du også kan købe magasinet til din telefon eller tablet HER
 

Smugkig i det nye juli-nummer