Slet

NYT IN | Smugkig i det nye marts-nummer

Skru op for lykken dette forår! Det nye IN er smækfyldt med lækkerier – drømmekjoler, gode råd til at se velplejet ud og forårets nyeste trend-farver. Danmark har fået et nyt hotel, som hele verden taler om – se hvorfor i det nye IN. Se også de små oaser, som IN-redaktionen holder mest af i København. Læs også om kendte kvinders tips til de små glæder i hverdagen, som giver lidt mere lykkefølelse. Kærlighed: Du falder aldrig for den forkerte – læs mere om hvorfor ikke. IN taler om det, som ingen andre tør tale om: Er sex for opreklameret? Mød også Danmarks nye stjerne på filmhimlen Amanda Collin, supermodellen Bella Hadid, Tom Hanks, sangerinden Barbara Moleko, Hollywood-skuespillerinden Charlotte Rampling, forfatter Renée Toft Simonsen, designer Naja Munthe og mange andre.

Hvor er lykken?

Tre guder havde fundet lykken og legede gemmeleg for mennesket med den. Den ene gud foreslog, at de gemte den oppe i himlen mellem stjernerne. Det er så langt borte, at mennesket ikke vil søge lykken der. Den anden gud syntes ikke, det var sikkert nok. Han foreslog, at lykken blev begravet dybt inde i jordens indre. Der ville mennesket aldrig søge lykken. Den tredje gud mente, at der kun var ét sikkert sted at gemme lykken. Inde i mennesket selv. For der ville det med sikkerhed aldrig søge efter lykken. Sådan blev det.

Anekdoten har været i min mentale scrapbog, siden jeg var teenager, uden at jeg kan huske, hvor den kommer fra. Lykken antager heldigvis mange former og farver – men den fordrer, at vi er til stede og ikke glor ned i en mobiltelefon hele tiden. Hvad er lykke for dig? Er det svært at sætte på formel, så begynd med at sige tak for tre ting, som er sket i dag: et smil fra en fremmed, penge tilbage i skat eller glæden ved at fortælle andre mennesker, hvor værdifulde de er dit liv.

Mød Amanda Collin i det nye IN:

LÆS OGSÅ: Var de kærester?! 14 glemte Hollywood-par

Taknemmelighed over alt det gode, som liver byder på, er første skridt til at åbne sanserne for alt det magiske, som sker omkring os hver dag. I min familie har vi haft livstruende sygdomme tæt inde på livet hos både børn og voksne. Mørket virkede uoverstigeligt, men min gamle mormor sagde ‘det er ikke, hvordan du har det, men hvordan du tager det’. Lykken er et valg. Jeg lod ikke sygdommene definere vores liv. Der skete så meget andet, der var godt.

Det er nemt at lade misundelsen råde over alt det, som vi ikke har – men tænk på, at der var engang, hvor du drømte om det, som du har i dit liv lige nu. Hellere gøre det nu, end når det er ved at være for sent.

Folk på deres dødsleje har fortalt, hvad de ville have gjort anderledes i deres liv:

1. Jeg ville ønske, jeg havde haft mod til at være tro mod mig selv og ikke blot leve op til andres forventninger til mig.

2. Jeg ville ønske, at jeg ikke havde arbejdet så meget.

3. Jeg ville ønske, at jeg havde haft modet til at udtrykke mine følelser.

4. Jeg ville ønske, at jeg havde holdt kontakt til mine venner.

5. Jeg ville ønske, at jeg havde ladet mig selv været lykkeligere.

IN sætter i dette nummer fokus på lykke, fordi modebranchen har taget stafetten, når det gælder om at skabe en glad stemning: stærke Lego-farver, sjove geometriske former, tøj med humor. Alt sammen virkemidler i en tid, hvor der er nok at blive trist over: sne i Sahara, endeløse ildebrande i Los Angeles og atommissiler, som i tide og utide flyver over den koreanske halvø.

Alligevel var den afdøde britiske dronningemoder ikke i tvivl, da Dalai Lama spurgte hende, om verden var et bedre eller værre sted at leve i dag: Verden har aldrig haft det så godt som i dag. Færre mennesker – selv om det stadig er for mange – går sultne i seng. Verden oplever færre krige. Lad os huske på det og nyde livet!

God læselyst!

Anne Axholm
Chefredaktør

FÅ EN SMAGSPRØVE PÅ, HVAD DU KAN FORVENTE AF DENNE MÅNEDS MAGASIN I GALLERIET, OG HUSK AT DU OGSÅ KAN KØBE MAGASINET TIL DIN TELEFON ELLER TABLET HER

Smugkig i INs marts-nummer

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER