Slet

NYT IN | Smugkig i det nye november-nummer

Mød tre af fremtidens stærke filmdronninger i det nye IN. Kom tæt på Victoria Carmen Sonne, der kun har været skuespiller i få år, men allerede har vundet landets fornemste filmpriser. IN har også mødt amerikanske Kaitlyn Dever og britisk-amerikanske Lucy Boynton, som begejstrer publikum og anmeldere. Julens fester og middage står for døren og IN giver dig inspiration til, hvordan du kan style ting fra skabet med de nye trends, så du sætter gang i festen. Mangler du lige gaven til dine hjertekære, så får du skræddersyede ideer til 80 gaver, som vil vække lykke under træet. Her kan du smugkigge i det nye magasin.

Et ekko fra fortiden

Jeg er i gang med at downsize mit liv til færre kvadratmeter, og da jeg sorterede mine mange bøger, fandt jeg en gammel annonce, som reklamebureauet Propaganda for mange år siden indrykkede i bl.a. Børsens Nyhedsmagasin.

Dengang som nu gjorde den et stort indtryk på mig. Det er godt at blive mindet om, at vores tid ikke adskiller sig så voldsomt fra tidligere generationers.

LÆS OGSÅ: 24 gaveidéer til din ønskeseddel

Teksten lyder sådan her:

Gå venligt og roligt gennem larmen og jaget og tænk på, hvilken fred der kan være i stilheden. Prøv, så vidt det er muligt og uden at svigte dig selv, at komme godt ud af det med alle mennesker. Sig din mening roligt og klart og lyt til andre, selv til de kedelige og udvidende. Også de har deres at fortælle. Undgå højrøstede og aggressive mennesker, de er en plage for sindet. Hvis du sammenligner dig selv med andre, risikerer du at blive forfængelig eller bitter, for der vil altid findes mennesker, som kan mindre eller mere end dig. Nyd dine resultater såvel som dine planer. Bevar interessen for dit arbejde, hvor beskedent det end måtte være, for deri besidder du en virkelig værdi i tidernes omskiftelighed. Vær forsigtig i forretningsanliggender, for verden er fuld af svindel. Men bliv ikke derved blind for den kendsgerning, at der findes mennesker, som endnu har idealer, og som forsøger at virkeliggøre dem. Overalt er livet fuldt af heltemod. Vær dig selv, lad være med at foregøgle hengivenhed og vær heller ikke kynisk, når det drejer sig om kærlighed, for trods al den forhærdelse og skuffelse, du ser omkring dig, lever den evigt videre som græsset. Følg venligt alderens råd og giv yndefuldt afkald på ungdommens glæder. Bevar din sunde fornuft, så den kan værne om dig, om noget pludselig går skævt. Men plag ikke dig selv med unødvendige bekymringer. Meget frygt er kun et produkt af træthed og ensomhed. Ud over en gavnlig selvdisciplin skal du bare være god mod dig selv. Du er et barn af universet lige så vel som træerne og stjernerne – du har ret til at være her. Og hvad enten det er klart for dig eller ej, så udfolder universet sig efter sin bestemmelse. Lev derfor i fred med Gud, hvordan du end tænker dig ham, og hvad nu end dit arbejde og dine drømme måtte være i livets larmende forvirring, så hold fred med din sjæl. Trods al humbug, slid og slæb og bristede drømme er det stadig en vidunderlig verden. Vær ved godt mod. Stræb efter at være lykkelig.

Teksten stammer oprindeligt fra Old Saint Paul-kirken i Baltimore og er dateret 1692.

LÆS OGSÅ: Sådan siger du nej til invitationer i december

God jul til dig og dine kære,

Anne Axholm, chefredaktør

Mød skuespiller Victoria Carmen Sonne i det nye IN:

Få en smagsprøve på, hvad du kan forvente af denne måneds magasin i galleriet, og husk, at du også kan få magasinet til din telefon eller tablet her

Smugkig i det nye november-nummer 2019

LÆS OGSÅ: Vinterens 4 største modetrends, du skal kende

Læs mere om: