Slet

Nyt IN | Smugkig i det nyeste marts-nummer her!

Gun-Britt Zeller og ni andre kendte, danske kvinder i den bedste forårsmode. En guide til de stærkeste makeup-tendenser lige nu. Et interview med superstjernen Cate Blanchett. Det - og meget mere - er, hvad du får i det nye IN. Få et smugkig i magasinet i galleriet nedenfor.

Storblomstrede jakkesæt. Spraglede kjoler. Pailletter. Maxisløjfer om halsen, bijouteribrocher og firkantede briller. En skattejagt op på loftet, dyk ned i gamle flyttekasser med tøj fra 1970’erne og mormors gamle smykkeskrin. Føl dig frem efter materialer og former– som i skæret af en sløv loftspære. Glem alt om matchende farver. Forårets trend er et fyrværkeri af romantik. Et miks af skæve farver med masser af blomster.  Moden ’16 signalerer leg, lethed og fællesskab som modvægt til flygtninge på flugt fra krig, storpolitik og miljøkriser. Det er mere ”vi” end ”jeg” som i 1970’ernes hippie-bevægelse. Vi vil det bedste for hinanden – og vil have det sjovt imens. Ren flowerpower-karma på ny, anno 2016.

Guccis nye chefdesigner, Alessandro Michele, har ændret modehusets kollektioner fra ”uopnåelig luksus for de få” til en ny, spændende retro-romantisk stil, hvor alle kan være med – efter en tur på loftet eller i en genbrugsbutik. Festtøj skal luftes til hverdag, såfår du også mere ud af din investering.

LÆS OGSÅ: Her er INs nye chefredaktør

I dette nummer har vi fokus på de store internationale modehuse, som har muskler til at sætte en dagsorden for tidens tendenser over hele verden – og moderedaktør Line Givskov og hendes ”squad” deler deres stærkeste favoritter med dig. 10 stærke kvinder – kendt fra film, tv, musik, kunst og mode – viser med hver deres stærke personlighed, hvordan den internationale 2016-mode kan bæres af ualmindelige almindelige kvinder. 

God læselyst!

Anne Axholm, chefredaktør

Få en smagsprøve på, hvad du kan forvente af denne måneds magasin i galleriet, og husk at du også kan købe magasinet til din telefon eller tablet HER

Smugkig i det nye marts-nummer

LÆS OGSÅ: Dansk designer iblandt de 12 finalister i den prestigefyldte konkurrence REMIX

Læs mere om: