Slet

NYT IN | Smugkig i februar-nummeret

Foråret banker på! Og det er den mest romantiske tid på året. Er du klar til at kaste dig ud i dating på digitale medier? IN viser dig, hvordan du undgår de største bommerter. Bliv klar til en ny modesæson med smukke farver, nye silhuetter og spændende trends. Det nye IN viser dig det bedste fra dansk mode, som hitter til foråret og langt ind i sensommeren. Med IN i hånden, kan du investere i tøj, som holder mere end én sæson eller får ny inspiration til at sætte tingene sammen på en ny måde. Mød også Yvonne Koné - dansk designer, der skaber sko og tasker, som har en lang levetid i din garderobe. Kom tæt på designeren, alle taler om i det nye IN, hvor du også kan møde Hollywood-skuespillerne Viggo Mortensen og Rachel Brosnahan, Charlotte Sparre og mange andre interessante personligheder.

Elsk, mens du tør det – lev, mens du gør det

- Piet Hein

– Hvad er du bange for? spurgte en kollega mig under en ping-pong-snak i et hurtigt tempo. Vi skulle spørge hinanden, hvad vi frygter mest, for at opbygge mere mod i hverdagen med coach Anja Vintov. Tip: det handler bl.a. om at anerkende, at frygten er der!

– Jeg er bange for ikke at leve livet fuldt ud, fløj det ud af mig som en mail fra udbakken.

– Det er jeg også, svarede kollegaen prompte.

LÆS OGSÅ: 14 vigtige begivenheder i 2019

Som den berømte frø, der ikke har opdaget, at vandet begynder at koge, før det er for sent – i takt med at dagene, ugerne, månederne og årene går. Og pludselig er livets udløbsdato kommet – ofte før tid.

Mød designer Yvonne Koné i det nye IN:

Den skærpede opmærksomhed på at leve mere har været i mig, siden jeg for tre år siden sagde farvel til min jævnaldrende hjerteveninde. Helt for egen regning føler jeg, at jeg skylder den kvinde, der efterlod sig mand og to dejlige sønner, at leve lidt ekstra – som næsten for to.

‘Carpe diem‘ var vores kampråb i 1990’erne, tyvstjålet fra den Oscar-vindende film ‘Døde poeters klub’ med afdøde Robin Williams i hovedrollen som læreren, der vækker skoleelevernes sanser til et mere fyldestgørende liv. Pludselig blev en flaske rødvin åbnet på en hverdag, mens Suzanne Brøggers ‘Ja’-bog fik os til at købe store bøffer hos slagteren, fordi livet skulle leves med saft og kraft, selv på en SU.

LÆS OGSÅ: Sofie Gråbøl: Det koster at kaste sig ud fra 10-metervippen, men jeg gør det alligevel

At livet er dette nu – ikke fortiden, ikke fremtiden – men her og nu, betyder, at jeg har skrællet en masse bort fra mit liv: Mine cirkler er blevet større og mindre på en gang. Et kontant farvel til dårligt tv, elendige film og kedelige oplevelser fra bøger til spisesteder. Jeg går mindre på kompromis og insisterer på ægte nærvær – nogle gange til omgivelsernes irritation, fordi tre fodboldkampe simultant kæmper om liv eller død på grønsværen i Premier League.

Hvad skal der til, for at du elsker dit liv lidt ekstra?

Drømmer du om at male et værelse rødt? Mal det rødt – og hvidt igen to dage efter, hvis det føltes som at bo i en blodåre. Drømmer du om at blive fejret til valentinsdag, men er single, så fejr dig selv med en skøn frokost for én og skål for dig selv med bobler eller køb et smukt smykke til dig selv.

Drømmer du om at møde en ny eneste ene? Så hop på Tinder. Vent ikke med at gøre dine drømme til virkelighed – det værste, der kan ske, er, at du ligesom Danmarks ukronede dronning for accessories, Yvonne Koné, forelsker dig på ny i det, som du kender (side 8-19).

God læselyst,

Anne Axholm
Chefredaktør

Få en smagsprøve på, hvad du kan forvente af denne måneds magasin i galleriet, og husk, at du også kan få magasinet til din telefon eller tablet HER

Smugkig i INs februar nummer

LÆS OGSÅ: Alice og Christian Stadil: Vi er sammen mod hele verden

Læs mere om: