Slet

NYT IN | Smugkig i juni-nummeret

Du kender Stéphanie Surrugue med højt hår som populær vært til store begivenheder, der samler nationen og fra Paris’ brændende gader som korrespondent for DR. I det nye IN kan du se en helt anden side af Stéphanie Surrugue, der har sin helt egen stil – og som fik franske politimænd til at spærre øjnene op, da billederne blev taget i Paris. Mød også 10 andre power kvinder, som har mod, visioner og gennemslagskraft og knuser fordomme – og ændrer din og min hverdag – og skaber forandringer i verden. De er alle sammen på hver deres måde kvinder, som vi kommer til at høre mere til i fremtiden. Mød kvinderne allerede nu i det nye IN. Du får også konkrete stylingtips til den perfekte sommergarderobe og anbefalinger til din skønneste sommer nogensinde. Find IN, hvor du i forvejen handler ind. God læselyst og god sommer!

Vis verden dig

Jeg glemmer aldrig de strikse, kolde elevatorblikke fra klassekammeraterne på trappen, da jeg i midten af 1980’erne dukkede op på Lyngby Statsskole nord for København i en blå- og hvidstribet herrepyjamas med en klynge af ægte og bijoux-perlekæder om halsen. Mit første ‘fashion moment’ i en oldennordisk tid før Instagram, Facebook og Youtube. Jeg prøvede at gå med den ranke ryg, som mormor havde lært mig ved at placere bøger oven på hovedet.

Mød Stéphanie Surrugue i det nye IN:

Men sandheden er, at den såkaldte py-tendens begyndte og sluttede i det øjeblik og aldrig mere vendte tilbage i mit liv, selv om pyjamas-trenden er genopstået i modebilledet mange gange siden. Jeg var mere optaget af, hvordan jeg så ud i andres øjne, end hvad der gjorde mig glad. At være styret af andres forventninger og syn på min påklædning fyldte i alt for mange år, indtil jeg lærte, at det tøj, jeg går i, er et spejl af mine værdier og verdenssyn – af mig.

Derfor går jeg i dag i det, jeg har lyst til – uanset om tøjet er fra denne eller sidste sæson eller måske 10 år gammelt.

LÆS OGSÅ: 10 (grønne) leveregler fra Anders Morgenthaler

Det var et CNN-interview med forfatterinden Chimamanda Ngozi Adichie, der mentalt sendte mig tilbage til gymnasietiden, fordi hun også som ung tøjlede sin sprælske (tøj-)side og nu kom med et budskab til sit yngre selv – og alle os andre: ‘Det er så vigtigt ikke at tænke på at leve op til andres forventninger og ønsker. Det er mentalt udmattende at leve sådan, og du tager den energi fra dig selv, som du kunne have brugt på at gøre netop de ting, som giver dit liv mening’.

Da USA’s tidligere førstedame, 55-årige Michelle Obama gæstede København i april, sagde hun med henvisning til titlen på sin biografi ‘Becoming’, at du hver eneste dag skal vokse til at blive mere og mere dig selv. Der er ingen slutdato på, hvornår du er dig.

Michelle Obama er et fyrtårn for os alle, når det handler om at bruge sin stemme og energi til at skabe forandringer i verden for kvinder og piger. Ligesom de stærke personligheder, du kan møde i IN, der brænder igennem, sætter nye samtaler i gang og skaber forandringer for andre. Til stor inspiration for os alle sammen og uagtet, hvad andre tænker og siger. De er sig selv – og derfra udspringer kilden til at skabe store forandringer.

God læselyst!

Anne Axholm,
Chefredaktør

Få en smagsprøve på, hvad du kan forvente af denne måneds magasin i galleriet, og husk, at du også kan få magasinet til din telefon eller tablet her

Smugkig i INs juni-nummer

LÆS OGSÅ: Céline Dion gengiver ikonisk Titanic-scene i Carpool karaoke

Læs mere om: