Slet

NYT IN | Smugkig i marts-nummeret

Forårets fester står for døren! Med det nye IN får du 28 sider EKSTRA – med masser af inspiration til de looks, som du kan bære til forårets fester og bryllupper, takt & tone, gaveidéer og makeup-lækkerier. Oplev også trendeksperten Kim Grenaas private billeder og hør hans oplevelser fra den lange vandretur på Caminoen, som var hans alternative 40-års fødselsdag. Tv-vært og modeikon Lotte Freddie viser sit klædeskab, som hun kalder for ’landets mest bæredygtige’ – læs det nye IN, og forstå hvorfor. Lige nu rejser skuespillerinde og instruktør Trine Dyrholm rundt og høster international anerkendelse for sin rolle i den nye danske storfilm ’Dronningen’. Mød landets filmdronning i et stort, åbenhjertigt interview om magt, tvivl, den røde løber og leverpostejmadder i hverdagen. Du kan også møde den danske idé-kvinde bag verdens største festival for dokumentarfilm, Tine Fisher, og mange andre. God fornøjelse!

Gør din drøm til virkelighed

Kig indad – hvilket bryllup drømmer du om? At blive gift under åben himmel i en skov, spise ved langborde, klassisk i en kirke med gæster på guldstole under middagen, på et palads i Indien eller på klipperne af Bornholm?

LÆS OGSÅ: De smukkeste sko til forårets fester

Gør din drøm til virkelighed. Glem manualen for tidligere tiders bryllupper, med mindre du har lyst til at invitere dine forældres venner med til festen og kaste buketten i hovedet på en singleveninde. I dag er alt tilladt – og jo mere brylluppet afspejler dig og din kommende ægtefælle des bedre. Formlen for et rigtigt bryllup er nem: Det skal ose af personlighed!

Mød Trine Dyrholm i det nye IN:

Min egen drøm var (også) en hvid kjole med slør. På 10 sekunder var jeg med glæde hoppet i reservekjolen, som var en tro kopi af marengsbrudekjolen af David & Elizabeth Emanuel til Lady Diana, da hun mødte Prins Charles ved alteret i 1981. Jeg ville også gerne i kirke, måske mest af alt for at kunne samle og holde sammen på min atomi­serede familie. Derfor mødte min daværende kæreste (nu ægtemand gennem 19 år) og jeg op i Christians Kirke på Christianshavn – den ene mere forventningsfuld, rødkindet og med flere indre billeder rullende over øjnene end den anden. Vi havde en lang snak med præsten, Flemming Pless, der spurgte min kæreste: – Tror du på Gud?

– Nej, lød svaret.

– Jeg tror på Michael Laudrup, fortsatte han fodboldglad.

– Så forestil dig, at Gud scorer hver gang – det gør Michael Laudrup trods alt ikke.

Men vi blev sendt hjem af præsten med besked om at tale videre om vores drøm for et bryllup. Det blev til, at min vidunderlige (nu afdøde) svigerfar viede os på Køge Rådhus med et meget personligt ritual under opsyn fra de tætteste venner og familie, datteren var med i en drøm af en lyserød akrylkjole i bedste Disney-stil med en guldpude formet som et hjerte, hvor ringene lå på.

LÆS OGSÅ: Her skal du se kirsebærblomsterne blomstre

Min kjole var færdigkøbt i sidste øjeblik, mosgrøn i forskellige rester af materialer lavet af Bettina Bakdal, og hatten så stor som et møllehjul lavet af modist Susanne Juul, der har været elev hos legendariske Vagn. Og turen fra Køge til Christianshavn blev taget i en hostende gammel Ford T ad Køge Landevej og tog mere end en time.

Det blev ikke det bryllup, som jeg drømte om i første omgang, men i dag kunne jeg ikke forestille mig noget andet: Det blev vores med personlige fingeraftryk over det hele – og hverken før eller siden har der været et mage til. Jeg håber, at Klar Til Bryllup kan inspirere dig til at finde ud af, hvad dit bryllup skal være – uanset om det er første, anden eller tredje gang, du skal giftes.

Anne Axholm
Chefredaktør

Få en smagsprøve på, hvad du kan forvente af denne måneds magasin i galleriet, og husk, at du også kan få magasinet til din telefon eller tablet HER

Smugkig i INs marts nummer

LÆS OGSÅ: 12 overgangsjakker til foråret