Slet

NYT IN | Smugkig i november-nummeret

Forkæl dig selv med det nye IN – inden du skal til at forkæle alle dem, du holder af i den søde juletid. Nyd vinterens smukke smykker, makeup og mode, og få inspiration til julens fester. Du kommer tæt på spændende mænd og kvinder, og du får tip til, hvilke pakker du skal lægge under juletræet. Netop julen er en god anledning til at række ud til mennesker, som du måske ikke kender endnu – vær nysgerrig overfor en ny kollega, som måske kommer et andet sted fra. Vær venlig overfor kassedamen eller ekspedienten hos blomsterhandleren, men giv også dine kære den største gave, du kan give: dit nærvær.

Du er smuk! 

En af de helt store glæder ved min gerning er, at jeg får lov til at møde INs trofaste og skønne følgere og læsere til events. Gang på gang bliver jeg inspireret til at vise endnu mere af min egen personlighed og udfordre mine egne mentale billeder af, hvordan ‘man går klædt’. Hver enkelt af de dejlige kvinder har deres unikke stil og krydrer deres outfit med farver, høje hæle, vintagetøj, en spændende taske, sneakers eller smykker, som heldigvis også er blevet kvinders medaljer til sig selv. Få inspiration til nye medaljer og drømme i det nye IN.

LÆS OGSÅ: Sofie Lassen-Kahlke: Jeg er opmærksom på mine grænser

Mere end én gang har jeg skudt en stilfuld dame 20 år yngre – ikke fordi alder er vigtig, men for mig handler stil også om at være i live og bibeholde en nysgerrighed over for nutiden frem for at gå med den samme frisure eller neonpink læbestift, som jeg gik med i 1980’erne. At følge lidt med i, hvad der sker i verden og omkring en.

Mød Sofie Gråbøl i det nye IN:

Årets store fester og middage står for døren...

... og når jeg næste gang står forstenet foran klædeskabet i tvivl om, hvad jeg skal tage på, vil jeg tænke på jer, smukke kvinder, der tør og vil lidt mere og ikke kryber langs panelerne – og samle mig mod til at vise bare arme, selv om de kan vinke, og ranke ryggen et led mere. En stolt rank holdning er den bedste accessory.

Men der findes også en anden form for skønhed – den indre, som afspejler vores værdier. I dette IN kan du møde Aida Grollov – en bosnisk flygtning, der kom til Danmark for 25 år siden. I dag har hun et godt job og er mor til to små børn, men alligevel har Aida Grollov fundet tid til at sende bamser og tøj til syriske flygtninge og hjælpe torturramte familier gennem organisationen Dignity, som yder en hjælp, som hendes egen familie ikke fik i sin tid. Aida Grollov rækker ud over sig selv, og det er for mig essensen af næstekærlighed, som julen også handler om. 

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Min oldefar kom ofte til familiens julemiddag med byens fattigfolk, der ikke skulle snydes for julemad og tændte lys, og han gav – til min oldemors fortrydelse – ofte sine skjorter væk til nogen, der trængte mere end han selv. 

Jeg gør selv for lidt for andre, for eksempel nydanskere, der måske aldrig har oplevet et dansk julehjem. Savner du også at vise mere næstekærlighed, er Venligboernes principper et godt sted at begynde: Respektfuld – mød forskellighed med respekt. Venlig – vær venlig i mødet med andre. Nysgerrig – vær nysgerrig, når du møder mennesker, som er forskellige fra dig. Lad os sammen bruge højtiden til at vise mere næstekærlighed over for dem, som vi ikke kender endnu. Nærvær er den største gave, vi kan give andre – og os selv. 

Hjertetanker til dig og dine kære,

Anne Axholm,
Chefredaktør

Få en smagsprøve på, hvad du kan forvente af denne måneds magasin i gelleriet, og husk, at du også kan få magasinet til din telefon eller tablet HER

Smugkig i INs november-nummer

LÆS OGSÅ: Her er årets bedste julegave til den stilbevidste kvinde