Slet

NYT IN | Smugkig i oktober-nummeret

Moden skifter kurs! En gang skulle alting matche én til én - men sådan er det ikke længere. Nu gælder det om at have en skæv og uperfekt tøjstil, hvor din personlighed skinner igennem. IN går bagom den forfriskende modetrend. Du kommer også hjem til det nygifte power-par Alice og Christian Stadil, der fortæller om, hvordan de inspirerer og udvikler hinanden i en travl hverdag. Det nye IN viser dig også sæsonens smukkeste støvler, lange bukser og masser af strik, som er i høj kurs dette efterår – gerne lag på lag. Du får også de 45 flotteste og mest brugbare jakker og frakker og en skøn modeserie fra klippeøen Bornholm. Kom tættere på den populære musical-stjerne Maria Lucia, der viser sæsonens smukkeste make-up-looks. Smugkig i magasinet her!

Tør du være uperfekt?

Solen skinner på Instagram, men hverdagen kan godt være leverpostej, siger influencer Rikke May om hverdagslivet i eksklusive Singapore. Hun er hæklet sammen med en gruppe veninder, der er hinandens bedste cheerleaders og fødselshjælpere for originale businessideer og nyfødte babyer, der ikke venter på, at et fly lander med danske pårørende. Mød Singapore-slænget af spændende kvinder i det nye IN.

Rikke Mays pointe er vigtig: Bevidst eller ubevidst deltager mange af os i et socialt våbenkapløb, som er et Nato-medlemsskab værdigt, når vi battler på perfekt-stylede hjem med støvfrie overflader, friske blomster, lykkelige rejser uden cellulitis og hængebarm, ‘altid i overskud’-smilende børn og kærester, altid sunde, langsomt tilberedte måltider. Alt sammen en del af en poleret storytelling om os selv over for verden.

LÆS OGSÅ: Her er løsningen på din smartphone-afhængighed

Stræber vi efter det perfekte liv på alle fronter i troen på, at det gør os perfekte og mindsker de bump og mørke følelser af skuffelse, skyld, skam og angsten for at blive forladt, vejet og bedømt, som også er en del af vores tid på jorden? Ja, lyder det fra forskeren Brené Brown, der er kendt fra bøger og YouTube (hvis du ikke allerede kender hende, så google hende!).

Når vi dulmer de ubehagelige følelser med slik, alkohol, tv-kiggeri eller andet ubevidst trøsteri, skruer vi samtidig ned for evnen til at mærke lyst og glæde. Brené Browns kloge ord udfylder et hul efter den indre stemme, som vi ikke længere hører i os selv: ‘Just do you’ – stå ved den, du er, for du er unik, som et fingeraftryk er det.

Mød Alice og Christian Stadil i det nye IN:

Som alt, der er værd at gøre i tilværelsen, kræver autenticitet øvelse og forbilleder, som du møder i dette IN. Alice Stadil – tidligere Brunsø – er en anden modig kvinde, der går forrest i at vise os andre hverdagen uden filter. På @alice_brunsoe udstiller hun en lodret pegefinger, når hun for fjerde weekend i træk er solo på hjemmefronten med tre små børn eller står op til et bombet lokum af et hus, og hendes tre børn med hjælp fra farmand ikke kvitterer for elskeligt moderskab med en tegning på mors dag – og Christian Stadil først stiller med en buket blomster i absolut sidste øjeblik. Der er masser af liv, nerve og autenticitet hos Stadil-parret, som du kan møde i de nye IN.

LÆS OGSÅ: Mød 9 power-par, der giver hinanden succes

At være præstationsprinsesse var min kampdisciplin i årevis til gode karakterer og guldstjerner, men også til uro, tvivl i krop og hoved, fordi hvornår var jeg god nok? Aldrig, ifølge min egen målestok, og jeg piskede mig selv fremad som en galophest, også når jeg følte mig mere som en bryggerhest. Jeg har stadig masser af ambitioner, men jeg tør også på en ny måde vise omverdenen, når jeg ikke altid har styr på tingene, roder eller er mærket af træthed, tvivl og rådvildhed.

‘Just do you’ er blevet en daglig øvelse for mig, for ‘vi skal lære at slippe den, vi tror, vi skal være, og omfavne den, vi er,’ som det hedder hos Brené Brown.

Ha’ et smukt efterår!

Anne Axholm,
Chefredaktør

Få en smagsprøve på, hvad du kan forvente af denne måneds magasin i galleriet, og husk, at du også kan få magasinet til din telefon eller tablet her

Smugkig i INs oktober-nummer

LÆS OGSÅ: Dét skal du se i TV og biffen i oktober - Ann Lind Andersen guider

Læs mere om: