Annonce
Slet

Oh! by Kopenhagen Fur x IN inviterer til en eksklusiv aften i pelsens tegn (Lukket for tilmelding)

Oh! by Kopenhagen Fur og modemagasinet IN inviterer dig om bag kulissen, hvor du kan møde de dygtige designere og eksperter, der arbejder med pels, og høre mere om den stolte, danske håndværkstradition, som ligger bag.

Som materiale har pels bæredygtige egenskaber, der er i høj kurs i dag – det fortæller Oh! by Kopenhagen Fur mere om til eventet. Og INs moderedaktør, Louise Amstrup, deler ud af sin ekspertviden om forårets modetendenser og giver tips til din styling. Endelig får du også lov til selv at arbejde med det spændende materiale – pels.

LÆS OGSÅ:  Oh! by Kopenhagen Fur lancerer ny opsigtvækkende clutch

Eventet finder sted i Oh! by Kopenhagen Furs smukke, moderne lokaler ved Kastellet i København og består af i alt tre sessions: 

  • Du bliver introduceret til Oh! by Kopenhagen Furs skønne pelsede univers, møder nogle af designerne bag brandet og hører om det krævende håndværk, det er at arbejde med pels. Du får også mulighed for selv at prøve kræfter med materialet og lave dit eget produkt, som du får med hjem. 
  • Du kommer til at høre mere om, hvordan pels er et bæredygtigt materiale, som er i høj kurs i modeverdenen. 
  • INs moderedaktør, Louise Amstrup, tegner forårets trends op og giver tips til, hvordan du kan style dit modelook. 

Vi serverer bobler og lidt let og lækkert til ganen under de tre sessions. Det vil også være muligt at købe Oh! by Kopenhagen Furs lækre tasker og charms til favorable priser. Aftenen slutter af med en konkurrence, hvor der er en præmie fra Oh! by Kopenhagens seneste kollektion på højkant, som en heldig vinder får med. 

INFORMATION:

Dato 
28. februar 2017 kl. 17.30-20.00

Hvor 
Oh! by Kopenhagen Fur, Forbindelsesvej 4, 2100 København Ø 

Pris
50 kroner – skal indbetales, når du har fået en mail, der bekræfter din deltagelse

Tilmelding 
*OPDATERET* Lukket for tilmelding - alle pladser booket

Vi glæder os til at byde dig velkommen!