Slet

PELS-EVENT | Kom til en aften hos DAY Birger et Mikkelsen (AFSLUTTET)

I samarbejde med IN inviterer DAY Birger et Mikkelsen til en fantastisk aften i deres butik i København, med pels i fokus. Her kan en heldig deltager bl.a. vinde en smuk DAY-pels.

Nu har du chancen for at komme med til en inspirerende event-aften hos DAY Birger et Mikkelsen, hvor pels er i fokus.

På eventet kan du møde INs chefredaktør, Trine Nygaard og INs moderedaktør, Line Givskov. Derudover vil en pelskyndig fortælle om pels, og alle deltagere kan være med i konkurrencen om en smuk pelsvest fra DAY Birger et Mikkelsen til en værdi af 15.000 kr.*


 

Der vil blive budt på en let anretning og bobler, ligesom der vil være ekstraordinære gode tilbud på varer i butikken – kun for deltagerne til eventet. 

HVOR: DAY Birger et Mikkelsen, Pilestræde 16, 1112 København K

HVORNÅR:  7. oktober 2015 kl. 17.30 - 20.00

PRIS: 200 kr. pr. deltager. Entréen ombyttes på eventet til en gave, der har en værdi af 635 kr. 

TILMELDING: Tilmelding sker på mail [email protected]. Herefter får du en bekræftelse på mail om, at du skal indbetale kr. 200 på MobilePay. Din kvittering er indgangsbilletten. Der er begrænset antal pladser, så tilmelding sker efter først til mølle-princippet. 

*Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer fra DAY og kun deltagere til eventet kan deltage i konkurrencen. Deltagere accepterer ved tilmeldingen til eventet, at DAY Birger et Mikkelsen tilføjer dem DAYs nyhedsbrev.