Slet

RICEINCLUB | Kom til foredrag med Eva Tøjner Götke (AFSLUTTET)

Vær med når vi i samarbejde med RICE for fjerde gang afholder RICEINCLUB, hvor du kan få et inspirerende indspark af en række spændende kvinder, spise lækker mad og shoppe med rabatter. Læs mere og tilmed dig arrangementet her.

På IN er vi fortalere for at inspirere kvinder – og derfor har vi lanceret RICEINCLUB i samarbejde med Riceteria, som er RICEs funky café og shop i Odense. Her kan du møde en række driftige og spændende kvinder til fire planlagte saloner. Oplev iværksætter og foredragsholder Michelle Hviid, tv-direktør og forfatter m.m. Pernille Rahbek, sognepræst, kultur- og samfundsdebattør Eva Tøjner Götke, ejer af RICE Charlotte Hedeman Guéniau og INs chefredaktør, Trine Nygaard.

Det får du til RICEINCLUB:

  • Et inspirerende foredrag hver første tirsdag i måneden i Riceteria  
  • Et lækkert måltid + 1 stk. drikkelse
  • 20 % rabat på shopping
     

PRIS: 250 kr. pr. gang.

TILMELDING: Du kan bestille billetter lige HER

Til fjerde salon den 1. december kan du møde Eva Tøjner Götke:

Eva Tøjner Götke

Sognepræst og kultur- og samfundsdebattør, Eva Tøjner Götke, tager hverdagsræs og materialisme op til debat, når hun i starten af december holder foredrag i RICETERIA. For Eva er det vigtigt at lade juletiden give os anledning til at blive kloge på, hvorfor vi farer rundt og har så travlt til hverdag – også i december måned. I julen har vi mulighed for at tage julefreden bogstaveligt ved at trække stikket ud og være nærværende til stede og mærke glæden over at være til - sammen med andre. En aften om meningsfuldhed og hverdagsræs.

TID OG STED:

1. december, kl. 19-21, Riceteria, Mageløs 1, 5000 Odense C

Tilmeld dig HER.

Læs mere om: