Slet

Smoking hot jubilæum hos Holmegaard

I anledning af Provence-skålen og Kluk-flasken i år begge fylder rundt, udgiver Holmegaard de to designklassikere i nye klæder og i limited edition.

Per Lütkens glasskål ”Provence” så første gang dagens lys i 1955 og har holdt sig i designelskernes søgelys lige siden. En bedrift, der gør Provence-skålen til en ægte klassiker og vidner om, at gennemført design ofte er tidløst. Her ligger skønheden i de små detaljer og det avancerede håndværk, der har holdt Provence-designet varmt i seks årtier og som nu hyldes med en særlig jubilæumsfarve i røgbrunt glas. 

LÆS OGSÅ: DOING GOOD | Fire kvinder, der alle gør en forskel

Har man sagt Holmegaard har man næsten også sagt ”klukflaske”. Glasflasken med det pudsige navn og de karakteristiske søjler, også benævnt som ”klem”, har været en del af Holmegaards DNA siden etableringen i 1825, og når Holmegaard i år kan fejre 190-års jubilæum, er det naturligvis med en hyldest til det ikoniske design. Klukflasken anno 2015 har fået tre søjler frem for de klassiske fire og er desuden udført i en speciel jubilæumsfarve, røgbrun, der sælges som limited edition, så længe lager haves.

PR

Du kan finde de to smukke designklassikere online på Holmegaards hjemmeside fra den 10. oktober 2015.

Pssst… Husk at tilmelde dig INs nyhedsbrev lige HER - så er du altid opdateret på det bedste inden for mode, skønhed og sundhed!