Slet

Smugkig i det nyeste maj-nummer nu

IN hylder heltinder i det nye nummer: Mød Anja Lovén – den tidligere danske stewardesse, der solgte lejlighed og møbler for at hjælpe de såkaldte heksebørn, der bliver udstødt af deres familier i Nigeria. Hun er den danske heltinde, som hele verden taler om lige nu. Anja Lovén er ikke den eneste heltinde i det nye IN. Læs også et eksklusivt interview med Angelina Jolie og Puk Damsgård og mange andre som deler ud af deres tips og erfaringer. IN tegner også sommerens skarpeste tendenser op og giver dig konkrete stylingtips til, hvordan du styler den nye mode til job, cocktails eller brunch i weekenden. Så du får mest muligt ud af de ting, som du køber. Nyd foråret – med det nye IN i hånden

Vi kan alle være heltinder

En dag prøvede en blind dame at krydse en tosporet højhastighedscykelsti på Havneholmen i København, hvor IN hører til. Det tog næsten 10 minutter at få bremset de hæsblæsende racerkørere på to hjul i begge retninger, så hun kunne gå over.

En anden dag så jeg den blinde dame pejle sig frem til, hvor de isglatte trapper op til butikkerne var. ‘Sejt’, tænkte jeg og rullede min egen mentale småbrok over modvind sammen som en papirkugle.

LÆS OGSÅ: Find de rigtige solbriller til din ansigtsform

Mød Anja Lovén i det nye IN:

Den blinde dame er en heltinde for mig, fordi hun tålmodigt og ukuleligt bestiger hverdagens bjerge og forhindringer. En anden heltinde er min mor, der gennem mange år var folkeskolelærer, levede under 13 omskrivninger af folkeskolelovgivningen og lærte elever at stave og læse, selv om andre lærere og instanser havde opgivet børnene, der ikke kunne stave til deres eget navn i 4. klasse. De børn – og mange andre – glemte hende aldrig, og i mange år efter kom de i mit barndomshjem eller sendte julekort.

Hverdagens heltinde er også moren, der er alene med sine børn og jonglerer med hjertevarme, opdragelse, logistik og to-do’s og samtidig passer fuldtidsjobbet til en guldstjerne og er der for veninderne.

Hvem er din heltinde?

Dette nummer dedikerer vi til de ‘heltinder’, der ikke behøver at gøre en forskel, men gør det.

Anja Lovén var steweardesse og solgte indbo og lejlighed for at gøre en forskel for børn, som ingen andre elsker eller giver mad og drikke – de såkaldte heksebørn. Udlandet har i den grad fået øjnene op for den spændende kvinde, der i IN for første gang fortæller historien om, hvad der driver hende – og hvorfor hun ikke kan lade være. Anja Lovén gør Danmark ære i udlandet.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Angelina Jolie er Hollywood-stjernen, der egentlig ikke behøvede at stå ud af sengen for andre end sine seks børn og en karriere som producer, instruktør og skuespiller. Alligevel har hun gennem flere år viet en stor del af sit liv til FN’s arbejde i særligt flygtningelejre.

Puk Damsgård er en faglig heltinde, som du også kan møde i dette nummer af IN. Hun har vundet Cavling-prisen – journalistbranchens egen prestigefyldte hædersbevisning – men også Jyllands-Postens Ytringsfrihedspris, og hun har netop modtaget et livsvarigt legat fra Statens Kunstfond. Puk Damsgård er også modig – hun bevæger sig i krigszoner og brændpunkter og rapporterer hjem til danske nyhedsforbrugere.

God læselyst,

Anne Axholm
Chefredaktør

FÅ EN SMAGSPRØVE PÅ, HVAD DU KAN FORVENTE AF DENNE MÅNEDS MAGASIN I GALLERIET, OG HUSK AT DU OGSÅ KAN KØBE MAGASINET TIL DIN TELEFON ELLER TABLET HER

Smugkig i INs maj-nummer

LÆS OGSÅ: Sæsonens 13 absolut mest populære IT-items